Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt az első nagy szerelmed?
Figyelt kérdés
Hogyan jöttetek össze? Mennyi ideig voltatok / ideje vagytok együtt?nov. 24. 17:54
4/11 anonim válasza:
Osztálytársam, 8-ban jöttünk össze. 10-ben feküdtünk le. Suli után eljegyzés volt. De 19 évesen meghalt 😥
5/11 anonim válasza:
Itt ismertem meg a hölgyet. Már felnőttek vagyunk.
Előtte csak azt hittem hogy voltam szerelmes.
Sajnos nem lett belőle hosszú kapcsolat.
Az a baj ilyenkor elég nehéz túllépni, mert az ember újra ilyesmit szeretne átélni. De az ilyen szerintem elég ritka, így nem lesz egyszerű.
8/11 anonim válasza:
Nem volt még olyan. Vagy megjátszottam magam hogy normálisnak (nem autistának) tűnjek, vagy örültem annak aki van. Olyannal sose tudtam összejönni akibe szerelmes voltam. Totálisan mindent elrontok olyankor.
9/11 anonim válasza:
Első nagy szerelmemmel nem is jöttem össze de mai napig belebizsergek amikor meghallom a hangját. 30N
10/11 Moyralove válasza:
Első nagy Szerelem 20 évesen 1 évig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!