Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek izgato szuz lannyal szexelni? Miben mas?
Figyelt kérdés
nov. 24. 17:48
11/19 anonim válasza:
9-es ne nézd le a saját nemed, nem mindenki olyan mint te.
12/19 anonim válasza:
Nem izgató. Egyszer volt dolgom szűz lánnyal, azóta kifejezetten kerülöm őket!! Mondjuk már ki is öregedtem abból, hogy szűz lánnyal legyen dolgom...😄
13/19 anonim válasza:
miért pontozzátok le, ha valaki válaszolt? Nem lájk-diszlájk gomb....
Számomra izgató, ha valaki még szűz, miért baj az
14/19 anonim válasza:
Ki mit hagy, kinek mire van igénye.
Elmondanám, van, aki tisztában van vele, hogy a szex tàrsasjáték.
Akinek nem, èn azokat offoltam.
Addig nem engedek magamba senkit, amíg nem volt orgazmusom, mert nem vagyok rá köteles.
Szerencsére normális kapcsolatban nem volt és nincs ilyen jellegű probléma.
(Szűz már rég voltam, de legalább arra érdemes vette el.)
#2 voltam.
16/19 anonim válasza:
Izgalmas, mind puni mind anál szűzzel.
17/19 anonim válasza:
3 szűz csajjal voltam eddig,mindet imádtam.
19/19 anonim válasza:
Szerencsés vagyok, mert 3lány is nekem adta szüzességét(ebből 2-nek volt ép a szűzhártyája), illetve 3másik lány meg a popsija szüzességét. Mindegyik felejthetetlen élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!