Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire abszurd fétis ha én szeretnék egy lánnyal úgy szexelni hogy a folyásos bugyija van rajta és 1 napja nem mosott puncit?
Ahogy a cím is mondja. Nagyon begerjeszt az egészséges, természetes hüvelyi folyás. Főleg amikor több van a lánynak, peteéréskor például. Nagyon kíváncsi lennék milyen úgy szexelni hogy a csaj nem cserél előtte bugyit és sikálja patyolatra magát hanem hagyja hogy lássam úgy lucskosan hogy nem fürdött egy napja.
Lányok, bárki közületek ezt így megengedné?
Szerintetek kapnék erre lányt akár pénzért is egy prostituáltat?
Ez nekem is bejönne, persze csak azért mert szerintem az én természetes folyásom kellemes illatú 😅
23/N
Nekem fürdés után pár óra elteltével is már kellemetlen, nem hogy 1 teljes nap után…
27N
#1 igen, eddigi barátnőm szennyesbe tedd bugyijait szagolva nekem is szuper kellemesnek tűnt az az illat és vadítóan szexinek. De egyik se engedett szexelni bugyicsere és fürdés előtt :(
#2 tudom hogy legtöbb lány szégyelli, valahol meg is értem amennyi barom férfi van aki egy kis folyáson kiakad. Én imádom ha normális, egészséges
5# vagyok
A legújabb vágyam hogy ezt két pasival csináljam egyszerre, szóval épp egy harmadikat keresünk 😅😅😅
Én nagyon "bugyis" vagyok.
Imádom ha úgy dugom a párom, hogy bugyiban van, félrehúzzuk és annyi.
De egyébként is figyelgetni szoktam a bugyikat a csajokon, hogy átüt a nadrágon, szoknyán, stb... Imádom a bugyikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!