Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire abszurd fétis ha én szeretnék egy lánnyal úgy szexelni hogy a folyásos bugyija van rajta és 1 napja nem mosott puncit?
Figyelt kérdés
Ahogy a cím is mondja. Nagyon begerjeszt az egészséges, természetes hüvelyi folyás. Főleg amikor több van a lánynak, peteéréskor például. Nagyon kíváncsi lennék milyen úgy szexelni hogy a csaj nem cserél előtte bugyit és sikálja patyolatra magát hanem hagyja hogy lássam úgy lucskosan hogy nem fürdött egy napja.
Lányok, bárki közületek ezt így megengedné?
Szerintetek kapnék erre lányt akár pénzért is egy prostituáltat?
aug. 6. 13:21
11/15 anonim válasza:
Én is bugyikedvekő vagyok, de legyen kellemes illatos, 69-ezés közben legyen rajta és pisiljen egy jo rendeset, na én ezt imádom. Van is egy ilyen bnőm szexkapcs.
12/15 anonim válasza:
Egy 2 ujjnyi szarcsík, még növeli a gerjedelmet ugye?
13/15 A kérdező kommentje:
Hát bocs de azt meghagyom neked #12, olyant még nem is láttam, tudod civilizált ember meg tudja takarítani a hátsó felét
aug. 12. 08:55
14/15 anonim válasza:
Civilizált ember a fehérfolyásra és a mosdatlanságra sem gerjed. Ebből gondoltam, hogy az a kis "extra" az a gyönyörök netovábbja lenne számodra.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát bocs de egészséges fehérfolyása van minden nőnek, azt egyikük sem tudja kontrollálni. Plusz annak teljesen kellemes, izgató illata van ha egészséges a nő. "Mosdatlanságon" is tisztáztam nem olyant értek aki egy hete nem fürdött, az nem kéne nekem se csak épp na egy darab steril szappan legyen ott velem hanem egy természetes nő
aug. 12. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!