Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire abszurd ez, hogy emiatt feküdtem le vele?
Figyelt kérdés
Most sokan bolondnak fognak nézni, vagy kamunak, de nem az. 2012-től egész 2016ig nagyon jóképű fickó volt. Utána kezdett elkenyelmesedni, kicsit oregedni, kopaszodni. De volt alkalmam 2021ben lefekudni vele, de inkább arra gondoltam, hogy úristen 10 éve milyen szexi volt :D most se rossz, de akkor tényleg egy nagyon jó pasi volt és igazából tökre boldog vagyok, hogy egykoron igazi sarmos úriember feküdt le velem.. :D ez szerintem elég gazul hangzik...2021. máj. 8. 20:34
2/13 anonim válasza:
Kedves kerdezo.
És hány éves vagy, mert nem mindegy,ha a kérdésre kellene válaszolni.
3/13 A kérdező kommentje:
22 vagyok. Képen láttam, hogy régen hogy nézett ki :D
2021. máj. 8. 20:42
4/13 anonim válasza:
Ha csak annyit láttál benne, hogy régen sármos volt, akkor az gáz.
5/13 anonim válasza:
Kicsit gázul hangzik valóban, de legalább az önkritikád a helyén van. De ha jó volt a szex, akkor egészségedre, ez a lényeg.
6/13 anonim válasza:
Irigyellek... én is egy olyan pasival feküdtem le, aki kb 10-15 éve még egy nagyon jó pasi volt, most már elkényelmesedett, igénytelen.
Nem éreztem amit te, pedig eskü megpróbáltam.
7/13 anonim válasza:
Kedezo.22 vagy
10 evvel ezelott jol nezett ki..akkor te 12 voltal..
Kamu
Ne kamuzz
8/13 A kérdező kommentje:
Képen láttam, most. De 12 évesen is meg tudtam volna állapítani, hogy jó pasi.
2021. máj. 8. 21:12
9/13 anonim válasza:
Még ha úgy is hogy érzed gáz, már nem tudsz rajta változtatni, így jobb lezárni magadban ezt és továbblépni rajta. Tanulság pedig az hogy csak azért mert valaki sármos, vagy valaha sármos volt nem kell vele lefeküdni.
10/13 anonim válasza:
Mostani sármosok közül egy se ugrik be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!