Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire abszurd ez, hogy emiatt feküdtem le vele?
Figyelt kérdés
Most sokan bolondnak fognak nézni, vagy kamunak, de nem az. 2012-től egész 2016ig nagyon jóképű fickó volt. Utána kezdett elkenyelmesedni, kicsit oregedni, kopaszodni. De volt alkalmam 2021ben lefekudni vele, de inkább arra gondoltam, hogy úristen 10 éve milyen szexi volt :D most se rossz, de akkor tényleg egy nagyon jó pasi volt és igazából tökre boldog vagyok, hogy egykoron igazi sarmos úriember feküdt le velem.. :D ez szerintem elég gazul hangzik...2021. máj. 8. 20:34
11/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyire abszurd, de (F vok) találkoztam egy növel akit egyszer kb. 10 évvel korábban nagyon megkivántam, de nem jött össze. Ennyi idö után véletlen alkalom, lehetöség adodott. Részemröl szinte extázisban szexeltem vele, pedig már egyáltalán nem volt olyan gyönyörü.
12/13 anonim válasza:
Na csúnya pasik itt a megoldás. Random jóképű fiatal csávót fotózzál le és mondd azt hogy te voltatok azok 10 éve. Repülni fog a pi*a.
13/13 anonim válasza:
Amúgy átérzem, csak én megöregedett rocksztárokkal vagyok így, ezért nincs módom a hülyeséget megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!