Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis péniszűek 17 cm alattiak eltartják a nőket, a nagy péniszüek pedig csak dugnak velük mint szeretők?
Figyelt kérdés
ma 18:49
1/13 anonim válasza:
Én benne lennék ebben. 13-14 cm a péniszem. Mondjuk szereti a szexet a feleségem velem.
De szívesen átengedném egy nagyfarkú bikának.
2/13 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz a kis penisz 30cm alatt van
4/13 anonim válasza:
Nekem 18, csodálatos feleségem van már 10 éve, és nincs szeretőm. A feleségemet sem tartja el senki. Ilyenkor nem tudom mivan. Akkor mi vagyunk kisebbségben?
5/13 anonim válasza:
Nekem 16-17 de szűz vagyok, sok tőlem kisebb péniszűnek van jó csaja. Na akkor miért nem csalják a pasijukat velem ezek a jó csajok?
7/13 A kérdező kommentje:
4-es nem rólad volt szó hanem a kisfarkúakról.
ma 19:32
8/13 anonim válasza:
Kis farkúzhatsz te itt nyugodtan bárkit de az igazság az hogy tőled szánalmasabb ember kevés van. Itt éled az életed ember. Lehet neked akár mekkora akkor se kellenél értelmes nőnek. És írhatsz akármit de ez IGAZSZÁG, amiket te ide böfögsz meg csak agymenések.
9/13 anonim válasza:
Nekem 14 /4,5 cm és állandóan jó nőim voltak, pedig nem vagyok vagyonos, inkább középosztálybeli.
A kis pénisz nem 17 alatti, hanem 12 alatti... csak tisztázzuk.
10/13 A kérdező kommentje:
9-es csak magad nyugtatgatod. Aki nincs melegédve a mikropéniszeddel az nem mondja meg neked.
ma 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!