Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb péniszűeknek hogy marad fent az óvszer?
Gondolok most a 3 vagy 3,4cm átlagos ártmérőre (ami kerületet tekintve 9,4-10,6cm.
Nem csúszik le, meg nem esik le? Milyet szoktak ők használni (márka, típus)?
Nők is írhatnak, de csak ha biztosan tudták mekkora volt a pasinak akivel voltak vagy vannak.
Tokeletesen fenn marad.
Nem neveznem vekonynak ezt a 3 cm az atmerot. Ez teljesen jo. Sot a 3,5 mar majdhogynem vastag kategoria .
Nyugi,valakinek nagynak szamit es tetszeni fog neki.
Jo ra a piros dobozos masculan .
Nem kerek privit,van vkim.
Aki komolya vette a kérdést és a választ is, annak köszönöm. Sajnos elég kevés eddig a konkrét, használható hozzászólás
#1 sajnos az ötleted teljesen mellőz minden gyakorlatot. Szerintem rajtad se volt még óvszer, vagy ha igen nem aktus közben.
#2 jó vicc, csak hozzá kellett volna tenni, hogy "Ne próbáld ki otthon!"
#6, nekem szól az elismerés?
#7 Te nem tartozol a vékonyabb kategóriába.
A bolti alap óveszer átmérője, hy jól tudom 51-53 mm között mozog. Anno a Müllerben lehetett kapni a Young Heatrs óvszerből M-es méretűt, ami 49 mm-es átmérővel operál, sajnos ez a termék valamiért megszűnt, de a My Size óvszerekből létezik, sőt ennél kisebb átmérővel is, illetve más egyéb márkák is gyártanak 49 mm-es, vagy kisebb óvszert, neten rákeserve a kínálat kvázi végtelen. Esetleg ezt az irányt próbáld meg, sajnos nem lesz olcsó, mint mondjuk egy sajátmárkás óvszer, de a problémát megoldhatja.
Jelenleg én ezt az óvszert használom, bár kicsit vastagnak találom, de ha kellően fel van az ember hevülve, akkor szinte mindegy is.
Remélem sikerült segteni.
Köszi 20:39, ez elég kedves és segítőkész válasz volt. Fontos, hogy konkrétumot is említettél (linkeltél is). Szerintem az átlag az olyan 53mm ± 3mm
Pl a Lifestyles Skyn 53mm, 180mm hosszú. A hossz azért elkél.
Durexek azt hiszem 56mm szélesek (ha jól tudom a megadott szám a kerület fele igazából, csak ez soha nem hangzott el szexuális felvilágosításon és máshol sem, pedig az én időmben internet se volt még mindenkinek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!