Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb péniszűeknek hogy marad fent az óvszer?
Gondolok most a 3 vagy 3,4cm átlagos ártmérőre (ami kerületet tekintve 9,4-10,6cm.
Nem csúszik le, meg nem esik le? Milyet szoktak ők használni (márka, típus)?
Nők is írhatnak, de csak ha biztosan tudták mekkora volt a pasinak akivel voltak vagy vannak.
Szívesen :)
Amit belinkeltem óvszer, annak a hossza is 180 mm, csak nem 53 mm-es, csak 49. Egyszer brahiból berendeltem a My Size 45 mm-es óvszerét, hogy legalább az életben egyszer tudjam, hogy milyen érzés amikor szorít az óvszer :D
Komolyra fordítva a szót, a moderáltabb méretemhez nekem a 49-es óvszer tökéletesen passzol, ha meg sok az előváladék, akkor teljesen mindegy milyen óvszer van az emberen, mert csúszkálni fog egy idő után.
“#7 Te nem tartozol a vékonyabb kategóriába.”
Statisztikailag lehet nem, de gyakorlatban a legtöbb csaj, akikkel voltam, miután rendesen felizgultak és benedvesedtek, szinte harangoztam bennük.
Köszi #11. Van mód arra, hogy elárulj többet arról, mit jelent a "moderált" méret?
#12 azért ez picit fura. Hány éves nőkkel voltál? Ugye nem voltak túl fittek?
Kérdező.
18-35 közötti csajokkal voltak. Az egyik legtágabb volt a legsportosabb és a legfittebb. A legtöbb csaj igencsak kitágul, ha nagyon benedvesedik, és a gumi mégtovább ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!