Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves nők! Aki nem tudta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők! Aki nem tudta elképzelni, hogy valaha anális szexben lesz része de végül mégis rávette magát és megszerette, az hogyan jutott arra, hogy mégis csak jó? Jó? Vagy csak a pasi kedvéért megy az egész?

Figyelt kérdés
Mivel lehet egy nőt meggyőzni, hogy kipróbálja, ha ellene van? Van egy barátnőm, de egy barom volt az előző pasija és csak a rossz élmény maradt meg utána, hallani sem akar róla többet. Lehet ezen változtatni?

nov. 22. 23:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%

Amikor már többször elélveztem szex közben, és nagyon be voltam indulva, akkor kezdett rávezetni, simogatással, nyalogatással, és közben mondta folyamatosan, hogy mennyire vonzónak talál, és vágyik rám.

Ha csak úgy egy hétfő délután leültetett volna, hogy na most beszéljünk az análról, valszeg én sem lettem volna nyitott :D

dec. 4. 10:38
 22/31 A kérdező kommentje:
Tegnap próbáltam nagyon finoman közeledni az ujjammal, puncinyalás közben. Meg sem próbáltam bedugni az ujjamat, csak finoman körözgettem, de elvette a kezemet :/ Innem nem lehet visszahotni azt hiszem.
dec. 6. 10:59
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire ellene van akkor nem, és ha erőlteted akár csak ezzel is akkor sokkal rosszabb lesz. Ha magától nem vágyik rá veled, ès még gusztustalannak tartja nem tudod rávezetni, hogy ez jó is lehet.
dec. 6. 15:17
 24/31 anonim ***** válasza:
26%
Nekem is volt anno ilyen csajom, ezért is lett ex. Nekem az a tapasztalatom, hogy aki oda engedi, az nyitottabb, lazább és jobban tudja élvezni a szexet. Ez az évek alatt, még együtt vagytok sokszor szint tud vinni a sexbe.
dec. 7. 06:27
 25/31 anonim ***** válasza:
70%

Alighanem a kölcsönös nyitottság a titok. Pasi vagyok, sokáig nem izgatott az anál. Kétszer próbálkoztam régebben, először az egyik exem kérte kíváncsiságból, de nekem nem igazán volt élvezetes, mondjuk addigra a puncijában már szétgyötörtük a farkamat, inkább rá kellett volna pihenni. Így ő sem kattant rá, Később egy másik exemnek én javasoltam, rá voltam izgulva a popsijára, de nem tudott ellazulni, talán kicsit jobban elő kellett volna készíteni.

Aztán sok évre rá a csajomnak (aki nem volt análkedvelő), miközben nekem háttal lovagolt rajtam, csak úgy elkezdtem izgatni a popsilyukát, aztán be-bedugtam a hüvelykujjamat és éreztem, hogy ütemesen rászorít. Ezzel jól eljátszadoztunk még pár alkalommal, nem éreztem, hogy de jó lenne a popsiját dugni, de egyszer szólt, hogy áttehetem, ha akarom. Áttettem és hát nagyon durván jó volt, ő is szemmel láthatóan élvezte, óriásit élveztem bele. Azóta eljutottunk oda, hogy el tud élvezni análisan. Szóval szerintem nyitottság, óvatos előkészítés, egy jól elkapott pillanat, meg síkosító a dolog nyitja.

dec. 15. 08:23
 26/31 anonim ***** válasza:
28%
A feleségemmel 90%-ban anál sex van. Akkorákat tud élvezni..... Előttem talán 1-szer próbálta, de nem jött be neki.
dec. 16. 07:04
 27/31 anonim ***** válasza:
58%
Sok türelemmel és egy kis csellel. Nyalás közben néha oda téved a nyelved. Néha! Finoman, nem erősen. Mivel az nagyon érzékeny terület, csodás örömöket és irtó fájdalmat is lehet vele okozni. Következő alkalommal már többet téved oda a nyelved. Mindig figyeld a reakcióját. Ha élvezi csinálhatod és fokozatosan mindig kicsit tovább. Ha nem élvezi, hagyd abba és majd legközelebb próbáld. Nő vagyok, bisex és popsi mániás. Kivétel nélkül minden lányt rá tudtam venni így. Akik teljesen elzárkóztak őket is. Volt akinél 1-2 alkalom, volt akinél 1-2 hónap. De türelemmel és figyelemmel mindig ment. És utána egyik sem panaszkodott, hogy szemét vagyok mert rávettem. :)
dec. 16. 12:01
 28/31 anonim ***** válasza:
Bírom, ezt, jön a sok balek és nyomja a piros X-et. 🤡🤡🤡🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️
dec. 17. 06:37
 29/31 anonim ***** válasza:
17%

szerintem az első és legfontosabb a higiénia és a bizalom, valamint a fokozatosság.

Mondd el neki szex közben, hogy nagyon nagyon izgat a popsija és szeretnéd belevenni a játékba valahogy, amit ő is élvez.

Először csak simogatni, akár a kádban, akár ha rajtad ül vagy ahogy eléred, aztán esetleg be-be dugni az ujjad - erre a célra vannak ilyen kis egy ujjas kesztyűcskék, mint a dokiknak, ha esetleg érdes lenne az ujjad.

Vegyél neki egy ilyen több méretű análtágítót, amit szex közben tudtok használni, ettől a puncija szűkebb lesz, ő is nagyobbat tud vele élvezni meg jobban érez téged is.

aztán ha azt már megszokta, akkor pár pohár bor után finoman bepróbálhatod a sajátod, ha már előtte ez a tágító benn volt neki.

a lényeg, hogy ne úgy álljon hozzá, hogy az csak xar lehet, mert igenis brutál nagyokat élveznek tőle, csak el kell engednie magát, hogy ne szorítsa. Ehhez meg bizalom kell meg sok pozitív élmény.

Sok sikert!

próbáljátok meg felnőtt módjára megbeszélni, hogy te nagyon nagyon szeretnéd kipróbálni és szeretnéd, ha ebben partner lenne, és csak addig csináld, amig jo neki, vagy hagyja. ha faj, akkor hagyd abba, ne eroltesd - ha nem keri.

ha meg annyira durvan mereven elzarkozik elole, akkor meg ugyse tudod rabeszelni, hagyd a francba. ha nem tudsz nelkule elni, akkor szurj melle vagy vegyel magadnak egy szilikonos guminot akinek szabad a B luk :D

jo dolog az anal, de ezmiatt ne szakits vele, ha csak ez az egy hianyzik a szexbol.

dec. 20. 07:54
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Mint #27 hozzászóló. Simogatás,puszi, nyalakodás. Nálunk oda-vissza ment. Behatolás nem történt, a leány nem akarta, én meg nem erőltettem. Játéknak viszont nagyon jó volt.
dec. 28. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!