Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám megszerettetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megszerettetni vele az anális szex gondolatát?

Figyelt kérdés
Feleségem imádja, ha a popsiját ujjazom szex közben, olyankor szokott igazán jókat élvezni, 99%-ban hüvelyi orgazmusa van (nagyon szerencsés). Nem ragaszkodom annyira a dologhoz, csak kíváncsi vagyok mások hogyan csinálják, hogyan készülnek elő, mik a lépések? Miért van az, hogy két ujjam is befér neki, tetszik is a dolog, de a buttplugot már elutasítja? Hogyan tudnám megszeretettetni vele? 29F

2023. ápr. 12. 13:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Kérd szülinapodra, hogy durranthasd meg a kipufogóját.
2023. ápr. 12. 14:02
 2/18 A kérdező kommentje:
#1 A születésnapomnak mi köze ehhez? Nem csak magamnak akarok örömet, hanem neki is.
2023. ápr. 12. 14:07
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha neked maceralják a segg lukadat azt elvezned? Ugye hogy nem. Őneki ennyi fér bele.

Másnak meg egy ököl is.

Nekem a plug megy, elég vastag is, de már egy f@sz nem. Miért? 🤷‍♀️

2023. ápr. 12. 14:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túl nagy vagy neki popsiba. Én párom is szereti a plugot, jó nagy méretet, de a farkamat nem akarja, hogy betegyem neki.
2023. ápr. 12. 14:23
 5/18 A kérdező kommentje:
#3 Gondoltam, hogy lesz ilyen, aki összehasonlítja az én seggem az övével, akkor tovább is léphetünk, érdekel valami konstruktív ötlet is. :)
2023. ápr. 12. 14:24
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

De te miért akarod rá erőltetni mikor nem szeretné???

Ennyire szereted őt mint embert? Ennyire tiszteletbe tartod a véleményét?

Ha ő ki akarja próbálni úgyis tovább fog lépni. Ha meg nem fejre is állhatsz, akkor sem fogja kipróbálni, pláne nem szeretni.

2023. ápr. 12. 14:36
 7/18 anonim ***** válasza:
16%
2-es az a köze, hogy jól seggbekúrod és hálás lesz érte.
2023. ápr. 12. 14:41
 8/18 A kérdező kommentje:
#6 Én nem akarom erőltetni, csak kíváncsi vagyok tovább tudunk-e lendülni a félelmén, mert sokszor ábrándozik análról, csak kipróbálni nem meri
2023. ápr. 12. 14:42
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Beszéld meg vele.

De ráerőltetni bármit is, a világ legaljasabb húzása, amit a férjeként tehetsz.

Vagy próbáld ki előbb te, hogy akármit is beteszel a seggedbe. Utána várd el a másiktól ugyanezt!

2023. ápr. 12. 15:02
 10/18 anonim ***** válasza:
40%
2. " Nem csak magamnak akarok örömet, hanem neki is." Ugy van. Szerezz neki örömet akkor is ha ö nem akarja, eröszakold meg a végbelét, esetleg kikötözve szabaditsd rá a haverjaidat is, hadd legyen még nagyobb az öröme, mert te csak neki akarsz nagyon nagy boldogságot, örömöt, élvezetet okozni. Igy gondolod?
2023. ápr. 12. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!