Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megszerettetni vele az anális szex gondolatát?
Figyelt kérdés
Feleségem imádja, ha a popsiját ujjazom szex közben, olyankor szokott igazán jókat élvezni, 99%-ban hüvelyi orgazmusa van (nagyon szerencsés). Nem ragaszkodom annyira a dologhoz, csak kíváncsi vagyok mások hogyan csinálják, hogyan készülnek elő, mik a lépések? Miért van az, hogy két ujjam is befér neki, tetszik is a dolog, de a buttplugot már elutasítja? Hogyan tudnám megszeretettetni vele? 29F2023. ápr. 12. 13:56
11/18 A kérdező kommentje:
#10 Ki mondta, hogy erőltetni akarom? Meg ráerőszakolni? Őt is érdekli az anál gondolata, egyszerűen nem értem honnan jön ennyi frusztrált ember, hogy kiadja magából a negatív érzéseit. :D A szövegetértelmezésetek nulla, azt kérdeztem hogyan lehetne vele megszerettetni a dolgot, nem azt, hogy hogyan kell megerőszakolni valakit. Kár, hogy az ilyen kellemetlen válaszolók alkotják a többséget. Mire is számítottam itt. :)
2023. ápr. 12. 15:55
12/18 anonim válasza:
Idióta vagy, amiért nem veszed a lapot, és ha nekem próbálkoznál amikor már 3x elmondtam, hogy nem akarom, akkor úgy kidobnálak/elválnék tőled, mint a huzat.
13/18 A kérdező kommentje:
#12 Mi van? :D Mi az, hogy próbálkoznék? Mivel? Te azt hiszed, hogy arról van szó, hogy hirtelen átrántom a farkam egyik lyukból a másikba? Nincs valami más fórum ahol komolyabb válaszokat kapok ezeknél a sértett gyerekes próbálkozásoknál?
2023. ápr. 12. 16:16
14/18 anonim válasza:
Mit mond miért nem akarja konkrétan ?
15/18 anonim válasza:
#13: akkor mehetsz is innen, csá!
16/18 A kérdező kommentje:
#14 Attól fél, hogy túlságosan kitágul (5 cm vastag a farkam), valamint nem túl tiszta "tevékenység" beöntés nélkül.
2023. ápr. 12. 16:46
17/18 anonim válasza:
És nem tartod jogosnak a félelmeit? Pedig ezek még a legkisebb problémák. Gyakori az aranyér, végbélrepedés, széklettartási problémák. Igaz ritka, de kialakulhat a sérülések miatt rák is. Fel nem foghatom, hogy ha szeretek valakit akkor miért tenném ki ennek. Főleg ha abba a nembe tartozom amelyiknek sokszor könyörögni kell egy fitymaszűkület műtétért a saját érdekében.
18/18 anonim válasza:
Megértem a párodat. Az 5 centi vastagság engem is visszatartana. Nem a kitágulás miatt, hanem mert az fáj. Ott a vékonyabb dolgok esnek jól.
S bár sok nő nem vallja be, de akaratlanul is képesek vagyunk közben azon kattogni, hogy mi lesz, ha baleset történik, s piszkos lesz a farka a partnernek. Ez eléggé nehezíti az ellazulást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!