Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves nők! Aki nem tudta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők! Aki nem tudta elképzelni, hogy valaha anális szexben lesz része de végül mégis rávette magát és megszerette, az hogyan jutott arra, hogy mégis csak jó? Jó? Vagy csak a pasi kedvéért megy az egész?

Figyelt kérdés
Mivel lehet egy nőt meggyőzni, hogy kipróbálja, ha ellene van? Van egy barátnőm, de egy barom volt az előző pasija és csak a rossz élmény maradt meg utána, hallani sem akar róla többet. Lehet ezen változtatni?

nov. 22. 23:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%
#10 Bocs! Nő vagyok. És miből gondolod, hogy nem?
dec. 1. 19:52
 12/31 A kérdező kommentje:
Mi vitt rá, hogy kipróbáld? Ez tényleg pasi fantázia szokott lenni. Azok után, hogy találkoztál egy rossz élménnyel miért gondolod, hogy megint szeretnéd? Mit lehet azzal kezdeni szerinted, ha valakinek csak ez maradt meg a fejében?
dec. 1. 20:30
 13/31 anonim ***** válasza:
38%
11-es, ne foglalkozz velük. Ezek ilyen ecset fejű, szűk nadrágos taknyos kölkök.... Akik azt hiszik ők a nagy Roccok.... 🥳🥳🥳
dec. 2. 06:03
 14/31 anonim ***** válasza:
50%
#13 köszi! Kedves vagy! Egyebként nem szoktam felvenni az ilyet, mert tudom, hogy annyira széles a paletta, hogy bárki lehet mögötte. Akár egy sz. senkiházi is. 😁
dec. 2. 11:39
 15/31 anonim ***** válasza:
50%

#12 A volt férjem szerette volna és megtettem,és kiderült, hogy ez bizony nagyon jó is tud lenni. Épp elég jó emlékem maradt, hogy amikor az a bizonyos barom rosszat tett, akkor tudjam, hogy ennek nem így kell lennie. Ahhoz, hogy elfeledtesd a barátnőddel, annyira kell, hogy bízzon benned, hogy megengedje. És ugye mondanom se kell, hogy mennyire finoman..

.

dec. 2. 13:52
 16/31 A kérdező kommentje:

Igen, a technikai részletek megvannak:) Örömöt szeretnén nem fájdalmat.

De magadtól ez sose jutott volna eszedbe gondolom. Vagy volt valami saját kíváncsiság is hozzá?

dec. 2. 16:43
 17/31 anonim ***** válasza:
26%
Persze, nem az én ötletem volt, de mindenképp kíváncsi is voltam, hogy milyen lesz és hát voltak sejtéseim, hogy nem lesz rossz. A kívancsiság elengedhetetlen. És hinni a másikban, hogy csak addig csinálja, amíg jó. Ha nem, abbahagyja.
dec. 2. 17:04
 18/31 A kérdező kommentje:
Mi onnan indulunk, hogy ez csakk roaaz lehet :( Én meg nem nem eröltetem, de kívancsi lennék rá. Az ujjamat sem engedi pedig az tudom, hogy jól esik, meg ha nyalom is izgalmas neki. De mégsem. Más eljátszotta a lehetőségemet. Annyi barom erőszakos fsz van és még büszkék is rá :(
dec. 2. 18:20
 19/31 anonim ***** válasza:
57%

Azt a félelmet kellett elengednem, hogy mi van, ha történik egy apró baleset, vagy érződik valami szag...

Nálam az volt a kulcs, hogy a pasim meg tudott győzni arról, hogy őt még ez sem zavarná, teljesen odavan minden porcikámért, és nyugodtan elengedhetem magam. Így el tudtam lazulni annyira, hogy semmi fájdalom nem volt, csak az élvezet.

dec. 2. 20:08
 20/31 A kérdező kommentje:
Miket tett vagy mondott, amivel "meggyőződtél" ? Nekünk beszélni sem megy erről :/ Szerinte gusztustalan.
dec. 2. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!