Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Aki nem tudta elképzelni, hogy valaha anális szexben lesz része de végül mégis rávette magát és megszerette, az hogyan jutott arra, hogy mégis csak jó? Jó? Vagy csak a pasi kedvéért megy az egész?
#12 A volt férjem szerette volna és megtettem,és kiderült, hogy ez bizony nagyon jó is tud lenni. Épp elég jó emlékem maradt, hogy amikor az a bizonyos barom rosszat tett, akkor tudjam, hogy ennek nem így kell lennie. Ahhoz, hogy elfeledtesd a barátnőddel, annyira kell, hogy bízzon benned, hogy megengedje. És ugye mondanom se kell, hogy mennyire finoman..
.
Igen, a technikai részletek megvannak:) Örömöt szeretnén nem fájdalmat.
De magadtól ez sose jutott volna eszedbe gondolom. Vagy volt valami saját kíváncsiság is hozzá?
Azt a félelmet kellett elengednem, hogy mi van, ha történik egy apró baleset, vagy érződik valami szag...
Nálam az volt a kulcs, hogy a pasim meg tudott győzni arról, hogy őt még ez sem zavarná, teljesen odavan minden porcikámért, és nyugodtan elengedhetem magam. Így el tudtam lazulni annyira, hogy semmi fájdalom nem volt, csak az élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!