Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalt már ilyet nőnél?
Figyelt kérdés
Csinos szép nő és fürdés után is hányingert keltő kipárolgása van?
Nem test, nemiszerv, vagy izzadságszag, hanem olyan megmagyarázhatatlan büdös, ami aktuskor még fokozódott is...
#szag, szex
nov. 22. 18:35
1/8 anonim válasza:
Ilyet még nem tapasztaltam eddig max kellemetlen standard vagy cigi utáni undorító szájszag de nem is volt folytatás sosem ezeknek... :D
2/8 anonim válasza:
Rossz étkezés... ha nem tetszik az illata kérlek ne húzd az idejét, ne legyél vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Étkezés okozhat ilyet? Betegségről nem tett említést. Megbántani én nem akarom és tetszik is, csak így nem teljes a dolog, de még fel sem tudom hozni, hisz az már eleve bántó volna...
nov. 22. 19:46
5/8 anonim válasza:
Mindenkin él valamilyen baktériumtársulat, alapvetően ez okozza az ilyen szagokat.
Igen, lehet betegség is. Kérdezd meg őt, és menjen el orvoshoz, ha kell.
6/8 cinderella_ válasza:
Pedig cukorbetegség, májbetegség.. gyomorsav valami ilyesmi okozhatja. Nekem is volt kolléganőm, akinek a közelében nem lehetett megmaradni. Én se kérdeztem rá, mi okozza nála.
Nem tudom, csak tippelgetek.
7/8 anonim válasza:
igen tapasztaltam 2x is, gombás betegség, bőrbetegség lehet
8/8 Laylah válasza:
Ha nem tetszik a természetes szaga, akkor ott nincs kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!