Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk hány évesen láttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hány évesen láttatok élőben puncit először? Milyen körülmények közt? A lány hány éves volt? Milyen élmény volt?

Figyelt kérdés
nov. 22. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
18 évesen, a lány 16 volt. Átlagos tini love story. Nem siettünk, talán két vagy három hónap után került le a ruha napközben a nagymama padlásán. Szex nem volt, azt se tudtuk mi az, csupán egymást simogattuk. 1980-at írtunk.
nov. 22. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
17 évesen az akkor 15 éves exbarátnőmét. Olyan körülmények között, hogy orálisan kielégítettem őt. Milyen élmény is lehetett volna? Értelemszerűen szuper volt.
nov. 22. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

20 évesen. A lány 17 volt. Az első együttalvós éjszakánk volt, szóval mindketten sejtettük, hogy kb. mi várható.

Mire a bugyi lekerült, már egy nagyobb foltban átázott. Nagyon finom, csábító illata volt, és az ízébe is azonnal beleszerettem.

Imádtam simogatni kézzel és nyelvvel is, lágyan csókolgatni nedves ajkakkal, és a hangját, ahogyan finoman cuppogott, illetve a lányét, ami eszméletlen izgató, egyre erősödő, kéjes nyögdécselés volt.

Játszottam vele mindenhogy. Aztán mikor hanggal és csípőmozgással jelezte, hogy ez most így nagyon jó, onnantól nem változtattam semmin, csak csináltam tovább. Hamarosan hatalmasat élvezett a lány, reszketett, nyögött, zihált, erősen húzott, én pedig irtó büszke voltam magamra, hogy ezt én tettem vele.

Aztán persze ő is kedveskedett nekem. :)

Egyébként én olyan voltam, mint egy gyerek, aki nem tudja letenni az új játékot. Egészen hajnalig, amíg álomba nem zuhantam, csak simogattam, puszilgattam mindenét, nem tudtam megunni, nem akartam abbahagyni. Másnap pedig jött a pár napig tartó nyelvizomláz, amire azóta is mosolyogva gondolok vissza... :)

nov. 22. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

13-as

Ezt úgy írtad le mint valami költō. Esetleg az vagy? XD

nov. 22. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Velem egyidős unokatesóm punciját kiskorunkban elég gyakran láttam, majd tiniként is többször. Óvodában is megmutatta egy-két kislány, hogy mi van a lába között. Anyám szőrös muffját is rendszeresen láttam már gyerekkoromban is, amikor öltözött vagy fürdött, sosem volt tabu a meztelenség nálunk.
nov. 22. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Hugomét láttam először, 15 voltam, ő 13, de az csak ilyen kíváncsiságból, szexuális kontextusban az első bnőmét 17 évesen, ő 15 volt.
nov. 22. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:

12 évesen 12 éves osztálytársnőmét néztem.Komolyabban 15 évesen 15 évesét, mégkomolyabban 16 évesen egy 23 éves nőét.

Az első csak vizuális volt.

A második gyors dugás

A harmadik nagyon alapos egész estés tanulmányozás volt :)

dec. 5. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!