Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt számodra legjobb, legélvezetesebb, legmaradandóbb szexuális élmény ami valaha megtörtént, hol és hogyan kivel, vagy kikkel, milyen körülmények között esett meg? [Írd meg nemedet és hogy hány éves voltál akkor éppen.]
Hmm....talán amikor az exemmel utaztunk a vonaton, ilyen fülkében voltunk és nagyon kevesen voltunk az egész vonaton, az egész szerelvényen is nagyon kevesen voltak, igaz direkt olyan napokon utaztunk amikor kevesen voltak. Volt róla szó már, hogy milyen lenne ott szexelni, mert hetente többször is utaztunk a vonalon, aztán egyszer megvolt, osszehoztuk.
Számomra nagyon extrém volt maga az egész, nagyon tetszett. Az lett volna még csak a hab a tortán, ha felvettem volna ezt a dolgot, de ebbe már nem ment bele az exem sajnos.
Nem mondanám a legélvezetesebbnek, de mindenesetre emlékezetes volt amikor egy házibulin 7 fiú is rámélvezett.
Szex, orál nem volt, de még csak hozzájuk sem értem.
Egyszerűen rámverték, nem az arcomra, nem a számba.
Csak a cicimre.
Akkor 19 voltam.
Fleslight maszturbátor egy forró nyári délutánon. Tervezem beszerezni az anális változatot is ami férfi ánuszt ábrázol. 25 éves vagyok.
Be mertem menni a sex boltba a csaj pedig nem röhögött ki. Nálam ez nagy előrelépés. Meg is dobta az önbizalmam. Most majd óvszert szeretnék venni majd egyedül. Eddig a haverjaimat kértem meg.
Igazából tudom ez nem jó válasz, de őszintének őszinte. És ez a lényeg!
Egyszer egy kisebb vidéki fesztiválon felszedtem egy lányt, akinek a barátnője helyi volt és így nála szállt meg a fesztivál idejére. Utolsó este már nagyon egymásnak estünk mikor felajánlotta, hogy menjünk oda úgy is indul a barátnője is és a barátja, akikkel egy szobában aludt. A vége az lett hogy egyszerre szexeltünk egymás mellett, ami eszméletlen izgató volt a végén pedig megkértem a csajt, hogy fejezze be szájjal, amit a baratnője és a párja is végig néztek.
21 voltam ekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!