Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idén lesz osztálykirándulás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén lesz osztálykirándulás Ausztriába és van wellnesezés is a programok között. Szerintetek az egész osztály le fog vetközni teljesen szaunázáshoz?

Figyelt kérdés

A szüleimmel voltam már ilyen helyen, ők mindig az egészséges szaunázásra tanítottak. Picit félek ettől, nem vagyok szégyellős, de az osztálytársak előtt azért picit fura lenne. 18 L

Valamint második kiegészíő kérdés: Szerintetek tanga bikinit vegyek a furdőbe? Vajon a lányok többsége azt fog venni?

nov. 21. 16:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában minden szaunát meztelenül használnak az emberek, mert az a normális és a természetes. Ha ez nektek problémát okoz, akkor ne menj be a szaunarészbe, maradj csak a fürdőbe, azok fürdőruhásak.
nov. 22. 16:09
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában a szaunák meztelenek..Az egész fürdőből kitilthatnak ha nem tartjátok be a szabályokat.Nálunk is volt egy frigid pár akik azt hitték szauna alatt valakit pont a melle érdekel..Az osztrákok jelentették,kikisérték őket az egész fürdőkomplexumból..Basszus ha nyugatra utazunk próbáljunk már meg civilizáltan viselkedni s úgy használni a szaunát ahogy kell..
nov. 22. 19:33
 23/39 anonim ***** válasza:
0%
Most le lehet engem pontozni, de szerintem ilyen meztelen, nudista szaunákba, ahol se fürdőruha, se törcsi nincs, oda vagy kukkolni járnak az emberek, vagy azért járnak, hogy őket kukkolják.
nov. 22. 19:38
 24/39 anonim ***** válasza:
60%

Én naturista szaunába járok (Kehidakustányba), de egyáltalán nem kukkolni járnak oda az emberek.

Nem mondom azt, hogy biztosan nem fordul elő, de én eddig nem tapasztaltam ilyet.

nov. 22. 20:05
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
24# Mint írtam, én arra gondoltam, ahol se fürdőruha, se törülköző nincsen, hanem egy szál farokban, punciban ülnek be szaunázni. Oda bizony javarészt nyálcsorgató kéjencek járnak. Ahogy nudista strandra is.
nov. 22. 20:11
 26/39 anonim ***** válasza:
80%

#23 hát ezen felesleges gondolkozni, hogy ki miért megy valahova, mert egyrészt nem látsz a másik fejébe, tehát sosem tudhatod meg teljes biztonsággal, másrészt mit változtat az a te életeden, hogy másvalaki milyen motivációval ment a szaunába? Amíg civilizáltan viselkedik, addig akármit is gondol, úgyse fogod megtudni. Azon kattogni, hogy a másiknak vajon mi jár a gondolataiban, kizárólag a te fejedben létező probléma, tehát egyedül te tehetsz róla, nem mások.

(törcsi mindenhol van (kötelező arra ülni és nem a fára izzadni, de a szégyenlősök egy másikkal be is csavarhatják magukat, csak fürdőruha ne legyen rajtuk)

nov. 22. 20:15
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
25!S van valami takargatnivalod?Zavar ha látják a kis f.rkad vagy mi?Megnyugtatlak senki még csak le sem fog sz.rni téged ilyen helyen...Sokat gondolsz magadról:-)
nov. 22. 22:45
 28/39 anonim ***** válasza:
27# Nem akarom a 80 éves Piroska nénit zavarba hozni. A vérfarkasommal... 😂😂😂🤣😆
nov. 22. 22:50
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos valami merészebb fürdőruhát vennék fel.
nov. 22. 22:52
 30/39 anonim ***** válasza:

#25 az mondjuk érdekes, hogy másról feltételezed, hogy csak nemi szerveket nézegetni vagy mutogatni megy a szaunába vagy nudista strandra;

ugyanakkor te vagy az, aki ruhátlan emberek láttán annyit lát, hogy "egy szál farokban, punciban ülnek be szaunázni".

Tudod, az ember az másból is áll, mint az egy szál farkából vagy a puncijából. Még ha te nem is tudsz másra koncentrálni, másnak még sikerülhet. Úgyhogy ne aggódj, nem kukkolnak a szaunában. Úgy értem, téged leszámítva ;-)

nov. 22. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!