Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén lesz osztálykirándulás Ausztriába és van wellnesezés is a programok között. Szerintetek az egész osztály le fog vetközni teljesen szaunázáshoz?
A szüleimmel voltam már ilyen helyen, ők mindig az egészséges szaunázásra tanítottak. Picit félek ettől, nem vagyok szégyellős, de az osztálytársak előtt azért picit fura lenne. 18 L
Valamint második kiegészíő kérdés: Szerintetek tanga bikinit vegyek a furdőbe? Vajon a lányok többsége azt fog venni?
Én naturista szaunába járok (Kehidakustányba), de egyáltalán nem kukkolni járnak oda az emberek.
Nem mondom azt, hogy biztosan nem fordul elő, de én eddig nem tapasztaltam ilyet.
#23 hát ezen felesleges gondolkozni, hogy ki miért megy valahova, mert egyrészt nem látsz a másik fejébe, tehát sosem tudhatod meg teljes biztonsággal, másrészt mit változtat az a te életeden, hogy másvalaki milyen motivációval ment a szaunába? Amíg civilizáltan viselkedik, addig akármit is gondol, úgyse fogod megtudni. Azon kattogni, hogy a másiknak vajon mi jár a gondolataiban, kizárólag a te fejedben létező probléma, tehát egyedül te tehetsz róla, nem mások.
(törcsi mindenhol van (kötelező arra ülni és nem a fára izzadni, de a szégyenlősök egy másikkal be is csavarhatják magukat, csak fürdőruha ne legyen rajtuk)
#25 az mondjuk érdekes, hogy másról feltételezed, hogy csak nemi szerveket nézegetni vagy mutogatni megy a szaunába vagy nudista strandra;
ugyanakkor te vagy az, aki ruhátlan emberek láttán annyit lát, hogy "egy szál farokban, punciban ülnek be szaunázni".
Tudod, az ember az másból is áll, mint az egy szál farkából vagy a puncijából. Még ha te nem is tudsz másra koncentrálni, másnak még sikerülhet. Úgyhogy ne aggódj, nem kukkolnak a szaunában. Úgy értem, téged leszámítva ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!