Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idén lesz osztálykirándulás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén lesz osztálykirándulás Ausztriába és van wellnesezés is a programok között. Szerintetek az egész osztály le fog vetközni teljesen szaunázáshoz?

Figyelt kérdés

A szüleimmel voltam már ilyen helyen, ők mindig az egészséges szaunázásra tanítottak. Picit félek ettől, nem vagyok szégyellős, de az osztálytársak előtt azért picit fura lenne. 18 L

Valamint második kiegészíő kérdés: Szerintetek tanga bikinit vegyek a furdőbe? Vajon a lányok többsége azt fog venni?

nov. 21. 16:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Azon felül, hogy szaunázni meztelenül egészséges én csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen iskola visz titeket Ausztriába wellnessezni??? Mert lehet beiratkoznék oda...
nov. 21. 18:51
 12/39 anonim ***** válasza:
34%

ma 17:25

Ezzel vitatkoznék. Ahol lakom ott van egy elég komoly szauna komplexum, és ott se előírás hogy le kell venni a fürdőruhát

Annyi van kint figyelmeztetésnek hogy fém cucc ne legyen rajtad, ha bemész

nov. 21. 18:55
 13/39 cinderella_ ***** válasza:
75%

Nálunk előírás. Az úszómesterek és a vendégek is szólnak, ha valaki nem tartja be. Ritkán fordul elő. Néhány turista időnként, aki nem tudja értelmezni az ábrákat. Ők aztán inkább kimennek...

nov. 21. 19:04
 14/39 anonim ***** válasza:
65%

#13 ja, én se láttam még olyat, hogy levenné a fürdőruhát, akire rászólnak. Inkább sértődötten kimegy. Tehát ismert számára a szabály, csak tesz rá nagy ívben.

Magyarországon általános a fürdőruhás szaunázás, az "elég komoly szauna komplexumokban" is sajnos, és a meztelen az, amire külön felhívják a figyelmet.

Német nyelvterületen meg gyakorlatilag minden szauna textilmentes, magától értetődik, tehát nem is jelölik külön.

nov. 21. 19:16
 15/39 anonim ***** válasza:
25%

ma 19:16

Én szeretek szaunázni pl de eszembe nem jutna csak ezért levenni a fürdőnadrágomat. Nem azért mert szégyenlős volnék bármire is, csupán nem vesz el az élvezetből ha rajtam marad. Simán el tudok fél órákat is akár ott punnyadni, és akinek nem tetszik az hogy rajtam marad a fürdőnadrág az ne nézzen oda. 🤷‍♂️

nov. 21. 21:42
 16/39 anonim ***** válasza:
59%
15!Te merre szaunáztál?Mert a meztelen szauna a haldokló nyugaton mindenhol természetes...
nov. 21. 21:53
 17/39 anonim ***** válasza:
62%

#15 nem azért nem veszünk fürdőruhát a szaunázáshoz, mert bárkinek ne "tetszene". A fürdőruha a szaunában nem higiénikus (sehol sem az, de ott különösen nem).

A szaunába belépéskor nem kell "eszedbe jutnia", hogy levedd a fürdőnadrágodat, mert eleve nincs is rajtad. Kulturált helyen a szaunarészleg teljes területe textilmentes.

nov. 21. 22:55
 18/39 anonim ***** válasza:
51%

ma 22:55

Igazából ezt a részét sosem értettem, vagy nem fordítottam rá kellő figyelmet. Miért ne lenne higiénikus egy tiszta fürdőnadrág, ami maximum vizes, ha előtte mondjuk lezuhanyoztam vagy medencében voltam..?

nov. 21. 23:29
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

1. műanyag ruházatba izzadáskor megindul a baktériumok szaporodása

2. szauna után le kell mosni a tusolóban az izzadságot, fürdőruhában pedig nem lehet jól letusolni (nyilván a tusoláshoz se veszik le)

3. az uszodavízben klór és egyéb vegyszerek vannak, amik a szaunában elkezdenek kipárologni

bónusz: az egy ideális állapot, hogy a fürdőnadrág tiszta. Sajnos sokan úszás előtt sem tusolnak le rendesen, tusfürdővel, és nem veszik le hozzá a fürdőruhát. Így én nem abból indulnék ki, hogy a fürdőnadrág és ami alatta van, az tiszta.

nov. 21. 23:45
 20/39 anonim ***** válasza:
71%
Ha jó a segged és tetszene hogy az összes fiú erre fog egy hetig recskazni akkor tanga.
tegnapelőtt 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!