Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén lesz osztálykirándulás Ausztriába és van wellnesezés is a programok között. Szerintetek az egész osztály le fog vetközni teljesen szaunázáshoz?
A szüleimmel voltam már ilyen helyen, ők mindig az egészséges szaunázásra tanítottak. Picit félek ettől, nem vagyok szégyellős, de az osztálytársak előtt azért picit fura lenne. 18 L
Valamint második kiegészíő kérdés: Szerintetek tanga bikinit vegyek a furdőbe? Vajon a lányok többsége azt fog venni?
Nem kell levetkőzni sehol se, csak ahol konkrétan kérik. Nem az osztálytársak hanem a szabályzat. Ha nem akarsz vetkőzni, nem mész be abba a szaunába. Ilyen egyszerű.
Fürdőruhát meg olyat vegyél amiben nem érzed diszkomfortosan magad. Mivel fürdőruha lesz rajtad, így is úgy is meg fognak nézni. Nem tudom hogy nézel ki, de ha csinos alakod van, akkor jobb ha hozzászoksz ehez
Osztálykirándulós pucérkodós kérdés volt már?
(Nincs az az isten, hogy egy tanár ebbe belemenjen, az osztálykirándulások egyébként is neccesek, hát még így!)
Nem kell levetkőzni, ne viccelj már.
Persze te ettől még ledobhatod a textilt.
Emlékezetes osztálykirándulás lenne az biztos. Hamar a napiszaron landolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!