Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Titokban vágytok rá, hogy egy nagy farkú pasi, nem ilyen mini 16 centisek, hanem nagyobbak jól megdugjanak titeket?
Figyelt kérdés
nov. 20. 17:42
11/24 anonim 

válasza:

Most, hogy ravaszul leírtad kérdésbe rejtve, hogy szerinted a 16 centis farok az mini, már mehetsz is a dolgodra.
12/24 anonim 

válasza:

Nálam kb 16-17 cm a felső határ. A nagyobbak már fájdalmasak.
13/24 anonim 

válasza:

Az én pasimnak 18 centi és nekem ez a méret a tökéletes. A kisebb kevés, a nagyobb már van hogy fáj. Ez az a méret ami pont ideálisan kitölt, jó érzés akkor is ha tövig megy.
14/24 anonim 

válasza:

Vegyél a kezedbe egy vonalzót és nézd meg, 16 cm mekkora. Eléggé nagy, hidd el.
15/24 anonim 

válasza:

Még jobb, ha elmegy egy szexshopba és ott megnézi a vibrátorokat, illetve az élethű műfarkakat, mindegyiken van pontos méretjelzés.
Sokan ott lepődnek meg, hogy hűbazmeg, a 16-18-20 centi az EKKORA???
18/24 anonim 

válasza:

Egyszer kíváncsiságból kipróbálnám, hogy mit tudok kezdeni egy extrém nagy farokkal, de a mindennapokban az átlagos méret a legjobb.
19/24 anonim 

válasza:

Korábban volt egy pasim akinek legalaább 19 centise volt. Néha fájt. Nem kicsit. A férjemé 16 centi, nagyon jó nekem.
20/24 anonim 

válasza:

15cm bőven elég. Nem a méret lényeg. Használni kell tudni. A kérdező csak ennyit tud felmutatni az életben, mert amúgy egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!