Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ritka mostanában az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ritka mostanában az olyan pasi, aki hatalmas makkal rendelkezik?

Figyelt kérdés
Ha elítéltek, ha nem, volt már jó néhány pasival dolgom. Én alapvetően szépnek látok egy merev péniszt és kifejezetten tetszik az, ha nagy a kupakja. Miért nehéz olyan fiút találni, akinek nagy, széles, peremes makk van a végén?

ma 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Nem ritka. Nekem is hatalmas makkom van. Akkora, hogy nemrég le akart szopni egy vaddisznó a vadasparkban.

Nem engedtem, gyerekkel voltam..

ma 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Nekem szerintem elég nagy. 15cm es a méretem, összességében szerintem elég szexi.

(Nem kérek privátot van párom, törlöm olvasatlanul!!)

ma 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Enyémet szokták dícsérni, hogy milyen szép nagy feje van.
ma 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Rossz korban születtél, vagy még nem elég idős a párod. Nekem se volt kezdetben vastag, szerintem a sok szextől lett ilyen kb negyven körül. De azután jöttek a merevedési gondok. Ha már így megvastagodott, akkor csak azért se lehessen többé használni.
ma 17:07
 5/9 gabcsi ***** válasza:
53%
Nagyon kevesen vannak akik metéltek vagy hátrahúzva hordják gyerek koruk óta. Nekik olyan amit szeretsz. Általában, persze függ a genetikától.
ma 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban meteltek körbe, lehet használat miatt is nőtt meg jobban. Sikerült pár nőt kifejezetten a makkommal eljuttatni a csúcsra életükben először :)
ma 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg nem tetszik. Szerintem túl sok ilyen van.
ma 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Metélésem után tűnt fel, hogy nekem is jó nagy a makk, és peremes. Szeretnéd? :D
ma 18:08
 9/9 Eöske janeszka21 ***** válasza:
Hali nekem kb 4cm hosszú és 5,3 cm vastag a makkom még a szár csak 5 cm átmérőjű
ma 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!