Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Buliban, cicikkel kaland?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban, cicikkel kaland?

Figyelt kérdés
Kinek milyen élménye van

ma 14:26
 1/3 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Mi? Mit akarsz pontosan kérdezni? Voltak már olyan mellek amikről nem tudtam levenni a szemem. Ezért nyilvan odamentem a csajoz, majd később bulin kívül láttam is őket. Soha nem értettem azokat az embereket akik buli közepén csöcsörésznek nőket. Olyankor mindig az az első gondolatom, hogy ezek biztos nem gyakran jutnak nőhöz, azért nem tudják magukat visszafogni
ma 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy buliban ( mosdóban, félreeső helyen, vagy hasonló helyen), milyen kalandjaitok voltak, egy bevállalós csaj melleivel, részletezve… (történet részletes kifejtése)
ma 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Na erre nem fogod ma kiverni🤣🤣
ma 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!