Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a szexet szeretik kezdeményezni a férfiak?
Figyelt kérdés
Én gyakran szoktam nő létemre kezdeményezni, ki varjam inkább, hogy a párom kezdeményezze?ma 12:37
1/8 anonim válasza:
Férfiként 99%-ban én szoktam kezdeményezni. És már kurvára zavar. Egy fele-fele arány lenne a jó.
2/8 anonim válasza:
A páromból (és azokból a férfi haverokból, barátokból, akikkel beszélgettünk erről) kiindulva a kölcsönösség a legjobb. Néha ő kezdeményez, néha te, néha tulajdonképpen egyszerre. Egy férfinak ugyanúgy fontos, hogy érezze, a nő is vágyik rá, hogy neki is igénye a közös szex, nem pedig a férfi kedve miatt hagyja magát.
3/8 anonim válasza:
Mivel jó nő vagyok, így ritkán érzem azt, hogy nekem kéne kezdeményezni, de simán megteszem, ha ahhoz van kedvem.
4/8 anonim válasza:
"Mivel jó nő vagyok, így ritkán érzem azt, hogy nekem kéne kezdeményezni, de simán megteszem, ha ahhoz van kedvem."
Ez rossz hozzáállás. Szexet igenis kezdeményezzen nő is. Mert akkor azt érezzük, hogy amúgy nem is kívánjátok a dolgot, szarok vagyunk és csak szánalomból dugtok.
5/8 anonim válasza:
Egyrészt a párom egy határozott pasi, szeret kezdeményezni, másrészt izmos és jóképű, nem érzi szarnak magát😀
6/8 NemFogodKitalálni válasza:
Nálunk fele-fele arányban megy. Néha ő kezdeményez, néha én, néha pedig ugyan arra gondolunk, és úgymond egyszerre.
N
7/8 anonim válasza:
Nincs azzal baj, ha te is sokat szoktad, de, ha jól esne, akkor kivárhatod míg hiányolja és ő teszi meg…
8/8 anonim válasza:
A jó párkapcsolatban önmagad vagy, nem szerepet játszol, nem azon filózol jaj mit gondolhat a másik, hanem saját magad adod. Ergo hol az egyik, hol a másik fél kezdeményez, nem játszmázol, nem rejted el a gondolataidat, érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!