Tényleg azért nem szeretik a nők az egyértelmű kezdeményezést, mert attól félnek, hogy prostinak éreznék magukat, ha igent mondanának?
Nem igazán tudok csajozni, nem szeretek bájcsevegni, én csak konkrét tudok lenni. De pszichológusom szerint, ha rögtön szerelmes levéllel vagy randira hívással kezdek egy lánynál, akkor valószínűleg akkor is visszautasítást kapok egy nőtől, ha tetszem neki, mert a nők nagyon nem szeretik magukat prostinak érezni. És ha rögtön igent mondanak, akkor elvileg ezt érzik.
15 éves koromtól kezdve én prostizáson szocializálódtam. (kinéztem 20 évesnek akkor, így nem volt gond). Valószínűleg ezért okoz nekem ez gondot. De most olyat mondott a pszichológusom, hogy lehet elkezdtem megérteni a nőket. Szóval ez a gond a direkt kezdeményezéssel. Mert én azt hittem, hogyha tetszem egy lánynak, akkor azonnal igent mondd egy randira. De ezek szerint akkor prostinak érezné magát? Nem kell rögtön lefeküdni az első randi után.. tényleg így érzitek lányok...
És persze az is megzavar, hogy pár férfi ismerősöm meg azt mondja, hogy az összes nő k*rva. Nem tudom én már hol az igazság. A gitártanárom is azt mondja, hogy a nők 90%-át csak a pénzes férfi érdekli. Csak a pénzes férfinek van esélye a szép nők 90%-nál. Ez komoly? Most akkor mi ez a katyvasz? Érdekes, hogy a női pszichológusom mondta az előbbit. A férfi ismerőseim pedig az utóbbit. Én pedig férfi vagyok és én is utálom, mert azt érzem, hogy csak a pénz számít a nőknek.
Ha nekem férfiként nem számít egy párkapcsolatban az, hogy mennyit keres egy nő, akkor egy nőnek miért számít? (Családot, gyereket nem akarok, csak párkapcsolatot, semmi mást)
Nem tök mindegy akkor, hogy mennyi a kereset? Örüljünk, hogy tudunk szexelni, szerelmeskedni, közös kalandokat megélni.
Én ennyit szeretnék, semmi mást.
Ez egy marhaság.
Nem kellene közhelyekkel, általánosításokkal foglalkozni, mert csak a keseredettség szüli őket.
Ez egy elég összetett kérdés.
Először is a nők nem szeretik a felelősséget és sokkal fontosabb nekik a külvilág véleménye, mint a férfiaknak, meg hát kényelmesebb is, ha a férfi kezdeményez.
"A gitártanárom is azt mondja, hogy a nők 90%-át csak a pénzes férfi érdekli. Csak a pénzes férfinek van esélye a szép nők 90%-nál. Ez komoly?"
Ez így nem igaz.
Inkább azt mondanám, hogy a tök átlagos nőknek is vmi különlegeset kell villantani és ösztönösen vonzódnak a a domináns, sokszor állat viselkedésű férfiakhoz.
Az igaz, h ha pénzes vagy extrém jóképű, sokkal több lehetőséged van.
"Az is letámadás már, ha randira hívom látásbóli ismerettség után?"
Igen, ha nem vagy jóképű.
8
Hát hol szólítsunk meg, drága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!