Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem ezek szerint a férfinél?
Figyelt kérdés
Kirakott egy képet sztoriba, és küldtem rá neki egy tűz hangulatjelet, meg egy szívet. Ezzel jelezni akartam hogy akarok tőle valamit.
Nem hittem hogy reagál rá, de küldött egy kacsintos fejet, tudjátok ezt ' ;)'
nov. 18. 21:15
21/28 anonim válasza:
De mit akarsz 34 évesen, a szexuális csúcspontodon egy 43 éves nagypapától? Fiatalabb hapsik megvesznének érted.
22/28 A kérdező kommentje:
Megis vesznek értem, de nekem valamiért ez a pasas tetszik nagyon.
nov. 19. 14:35
24/28 Eric Griffin válasza:
El tudom képzelni mennyire megvesznek érted a csávó. Ki ne akarna egy olyan nőt akinek, egy szív és egy tűz emotikon azt szimbolizálja hogy dugni akar... Ezek után nem csoda ha a kacsintás választ igenlésnek képzeld. Az ilyen szituk miatt se bánom, hogy nincs semmilyen közösségi médiás felületem. Mennyire eltorzítja a gondolkodást, és észre se veszed.
26/28 A kérdező kommentje:
❤️
nov. 19. 17:20
28/28 anonim válasza:
Mi a cél? Csak szex, vagy kapcsolat? Szex biztos összejöhet ha csak ez a cél. De amit írsz kapcsolatban meg téged is megcsal előbb utóbb, szóval ezt kalkuláld bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!