Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem ezek szerint a férfinél?
Kirakott egy képet sztoriba, és küldtem rá neki egy tűz hangulatjelet, meg egy szívet. Ezzel jelezni akartam hogy akarok tőle valamit.
Nem hittem hogy reagál rá, de küldött egy kacsintos fejet, tudjátok ezt ' ;)'
Ne rondíts bele egy olyan kapcsolatba ahol már gyerek is van. Lehet neked is tönkretették ezzel egyszer a te kapcsolatodat de neked a másét nem kell. Keress olyat akinek legalább gyereke nincs,de jobb ha feleség se.
;)
Mindegy hogy volt e szeretője vagy nem, elveid nincsenek. Te is meg a férfi is azt érdemli hogy egész életetekben át legyetek baszva. Sok szerencsét egymáshoz. Mindenki dugjon annyit amennyit tud, és azzal akivel csak akar, de ha már van egy kapcsolata tisztelje már meg azzal, hogy nem csaloja meg. Nem túl nehéz szakítani és utána dugni másokkal. Így legalább tiszta lehetne a lelkiismeret (Google megtalálja aki nem ismeri a szót).
Egyébként meg ne képeket lájkolj, állj elé hogy dugni akarsz, nem hiszem hogy nehezedre esne :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!