Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden embernek van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden embernek van olyan kattanása, hogy valamilyen emberi vonás (pl kék mandulavágású szemek) sokkal jobban beindítják?

Figyelt kérdés

Nálam férfiaknál ez a hosszú vagy félhosszú (legjobb az áll és kulcscsont között érő hajak), dús, hullámos, sötét haj, borostával.

Persze számít az összkép is, de ha 2 nagyon jó pasi van, és az egyik megnöveszti a borostáját és hosszú, hullámos, sötét haja van, akkor ezerszer jobban be fog jönni, mint a másik. Ugyanaz a személy is. Volt egy párom anno, borostás/körszakállas volt, félhosszú, dús, sötét hajjal. Egy időben volt egy stíluscseréje, 2-3 centisre nyírta a haját és borotválkozott. Jajj, de nem szerettem azt rajta. Úgy nézett ki vele, mint valami bankfiókban dolgozó aktakukac. Sörénnyel és arcszőrrel viszont nagyon szexi volt.

ma 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Igen. Mi pasik szeretjük a formás melleket és feneket valamint a tevepatát
ma 15:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Ennél kreatívabbra gondoltam. Mi nők is szeretjük a kidolgozott felsőtestet, de azt szinte mindenki.
ma 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Csak a zöld szemű széparcú férfiakat szeretem.
ma 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Magas+ sötét haj
ma 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
De ezt hogy kell elképzelni? Nem is az arc dominál annyira, hanem minden más, számodra egyedi külső jegyek?
ma 15:42
 6/10 Éjjeli Hangok válasza:
Én a csodaszép lábfejeket, talpakat, lábujjakat imádom, főleg kényeztetni minden formában. Meg arcon a mosolygödröcskéket, az roppant szexi, na meg hátul derékon két oldalt is a gödrök. Illetve a fejtetőre állított konty.
ma 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Barna haj,kèk szem. Ha ez van a csajnak,a többi már mindegy. Ettől vègem van. ...
ma 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem az nagyon bejön, ha egy csajnak széles a háta, szélesebb, mint a dereka, azaz, a csúcsára állított háromszög-alkat.

A gitártest, azaz, körtealak meg egyáltalán nem jön be.

ma 16:07
 9/10 A kérdező kommentje:
#5 úgy értem, hogy mi az a vonás, amit észrevettél, hogy szinte mindig bejön; mindenkin, aki szép, azt szebbé teszi. Persze csak ha van ilyen.
ma 16:15
 10/10 A kérdező kommentje:

Pl van 2 nagyon szép lány, nagyon hasonlítanak alkatra és arcra is, de az egyiknek hosszú kecses nyaka van, így jobban tetszik, mert számodra az izgató.

Vagy van egy vörös és egy barna lány, és a vörös hajszín miatt vonzóbb az egyik. Ilyesmikre gondoltam.

ma 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!