Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, életetek legelső szexének az emléke örökre megragadt bennetek?
Figyelt kérdés
nov. 18. 06:02
11/16 Fulár válasza:
42 éves férfi vagyok.
18 évesen történt 16 éves lânnyal.Az elsô"igazi"szerelem volt.Mindkettwn szüzek voltunk.5 évg együtt is maradtunk.Mit mondjak....mellettem érett nővé.Együtt kísérleteztünk mindennel is.Egyszerűen tökéletes volt minden.Rengeteg dolgot kipróbâltunk és minden jól sült el.Hatalmas volt a libidó mindvégig.Felelősségem teljes tudatâban mi merem jelenteni,hogy soha senkivel sem lesz már olyan jó a szex mint azzal a lánnyal volt.
12/16 mikeXxX válasza:
Már szinte nem is emlékszem rá de nem is most volt 😅!Túl sok nő volt azóta de sajnos csak kevés értékes emberileg. 45f
13/16 anonim válasza:
Emlékszem mivel lebőgtem 🤣 Utàna màr nem okoztam senkinek csalódàst
14/16 anonim válasza:
Nem volt rossz,de ra egy hétre mehettem dokihoz mert elkaptam valami szart🥹amit nem értettem mert védekeztünk.
15/16 anonim válasza:
50 éve történt, és közel 5 mp-ig tartott. Szerencsére lett folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!