Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés volt a legelső anál?
Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 15:10
1/12 anonim válasza:
Amikor a párom terhes volt, meg utána pát évig én is rá voltam kattanva az analra, és csináltuk párszor, de már pár éve nem csináljuk, pont a napokban mondtam, hogy legyen már egy anál, azt mondta, már nem is emlékszik anno milyen volt, de azt tudja, nem élvezte, így most elvettük.
3/12 A kérdező kommentje:
Végülis lányokhoz szólt a kérdés.
2024. jún. 17. 15:32
6/12 anonim válasza:
Kicsit fáj, kicsit feszít, kicsit kakilni kell érzés. Nem rossz, csak furcsa.
27L
7/12 anonim válasza:
Nekem jó volt pedig sokaig nem akartam es feltem tole, parom jo volt es segitett es igy elveztem😁
8/12 anonim válasza:
Elsőre rossz, fájt, és rossz érzés volt, sokáig ellenkeztem mert nagyon nem akartam. Aztán lett valaki, akivel eljutottam oda, hogy vágyjak rá, és nem fájt, nem volt rossz érzés, az elején egy pillanatig nem túl jó, de aztán már igen és akkor már nagyon tudom élvezni, semmi rossz érzés nincs. Kívánni kell nagyon a pasit szerintem ennyi a titka.
9/12 anonim válasza:
Az első borzalmas, bár volt róla szó, hogy kipróbáljuk, de nem úgy, hogy mindenféle előkészület nélkül betegye.
Aztán négy év múlva újra kipróbáltuk, akkor egy másik pasimmal. Vele teljesen más volt, már az első alkalommal kellemes volt.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!