Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először szex, majd utanána mondjuk ki, hogy kapcsolatban vagyunk?
Mi nem mondtunk ki semmit... ettől még sztem járunk 1 éve és nem tartom gerinctelennek
Pedig legelőször szex volt
Csatlakozom elsőhöz, és támogatom a gondolatmenetét.
39/F
Nálam például ez nem működne. Nekem fontos, hogy már egy bizalmi, mélyebb kapcsolat kialakuljon, és utána jöhet a szex (még ha ez "maradinak" is számít). Az viszont, hogy konkrétan mikor mondjuk ki, hogy egy pár vagyunk, az lényegtelen.
28N
Nőként ugyanazt tapasztalom, amit a 3-as írt.
A jelenlegi párommal baráti társaságban ismertük meg egymást, a második randit már hozzá szerveztük, annyira megvolt az összhang az addigi három találkozásnál. Az nagyjából már akkor egyértelműnek tűnt, hogy nem csak szexet akar, mert rengeteg időkre marasztalt, voltak szexmentes programjaink, stb, de volt egy 2-3 hetes időszak, ami után röviden ugyan, de egyértelműsítette, mit szeretne. Nem tartom gerinctelennek ezért, senki nem tartott pisztolyt a fejemhez, hogy átmenjek hozzá.
Akkortájt már kezdett csömöröm lenni a bolondokból, úgyhogy én sem görcsöltem rá ("lesz, ami lesz"), de az a helyzet, hogy a jó szex fontos pillér 🤷🏻♀️ Nyilván idő kell, hogy összecsiszolódjon két ember, de azért az elején is lehet érezni, mennyire érdemes több energiát befektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!