Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Először szex, majd utanána...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először szex, majd utanána mondjuk ki, hogy kapcsolatban vagyunk?

Figyelt kérdés
Mennyire gerinctelen ez?

nov. 15. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Mi nem mondtunk ki semmit... ettől még sztem járunk 1 éve és nem tartom gerinctelennek

Pedig legelőször szex volt

nov. 15. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom elsőhöz, és támogatom a gondolatmenetét.

39/F

nov. 15. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
A férfiak többsége az első szex után dönt arról, hogy akar-e kapcsolatot, a nők többsége pedig az első szex előtt.
nov. 15. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szexről nem szabad beszélni így az elején. Csinálni kell, meg azt kell beszélni róla, hogy kinek mi a jó, közben ami jön. Előtte ilyenekeről beszélni... málam nem.
nov. 16. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam például ez nem működne. Nekem fontos, hogy már egy bizalmi, mélyebb kapcsolat kialakuljon, és utána jöhet a szex (még ha ez "maradinak" is számít). Az viszont, hogy konkrétan mikor mondjuk ki, hogy egy pár vagyunk, az lényegtelen.

28N

nov. 16. 01:33
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Nőként ugyanazt tapasztalom, amit a 3-as írt.

A jelenlegi párommal baráti társaságban ismertük meg egymást, a második randit már hozzá szerveztük, annyira megvolt az összhang az addigi három találkozásnál. Az nagyjából már akkor egyértelműnek tűnt, hogy nem csak szexet akar, mert rengeteg időkre marasztalt, voltak szexmentes programjaink, stb, de volt egy 2-3 hetes időszak, ami után röviden ugyan, de egyértelműsítette, mit szeretne. Nem tartom gerinctelennek ezért, senki nem tartott pisztolyt a fejemhez, hogy átmenjek hozzá.

Akkortájt már kezdett csömöröm lenni a bolondokból, úgyhogy én sem görcsöltem rá ("lesz, ami lesz"), de az a helyzet, hogy a jó szex fontos pillér 🤷🏻‍♀️ Nyilván idő kell, hogy összecsiszolódjon két ember, de azért az elején is lehet érezni, mennyire érdemes több energiát befektetni.

nov. 16. 09:27
 7/7 Laylah ***** válasza:
Előző kapcsolataimban nem így volt, előbb mindig összejöttünk és aztán volt szex. A mostanival viszont voltak már érzelmek, mire először találkoztunk, az első találkozás pillanatától számított 4 órán belül már ágyban voltunk. Rá egy hónapra lett kimondva, hogy együtt vagyunk (távkapcsolat).
nov. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!