Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most először tette be, de nem szakadt át a szűz hártyám..(én szerintem) Szűz vagyok még?
Szerintem nem szakadt át, mert ott lent semmi változás nincs, fájt mikor be tette, mert nagyon szűk még mindig..
Nem tudom hogy lehet-e baj...?
Még szűz vagyok vagy sem?
Akik csak beszólogatni akarnak, azok ne is válaszoljanak.
Aki segiteni akar az válaszoljon
Előre is köszi
18/L
Nem, nem vagy szűz, mivel lefeküdtél valakivel. A szűzhártya pedig nem szakad, ez egy gyűrűszerű vékony hártya a hüvelybemenetnél, aktus során tágul, de tényleges szakadás nincs. A tágulás maga fájdalmas, illetve vérezhet akkor ha véletlenül megsérül a hártya, de ez nem törvényszerű (nem mindenkinek vérzik első alkalommal).
Illetve terhes csak akkor lehetsz ha nem védekeztetek, ha használtatok óvszert akkor nem kell aggódni:)
Természetesen nem vagy már szűz. Vagy hogy gondolod, majd 3 gyerek után is szűznek képzeled majd magad?
Az a szűz, akinek nem volt szexuális kapcsolata mással.
"nem mindegy hogy terhesen megyek férjhez vagy sem "
Most mi akérdés az hogy átszakadt-e vagy terhes vagy-e.?
Szűz maradtál mert nem elég nagy a szerszámja, vagy nem csinálta eléggé erősen.
Ilyenkor utána kicsit ki kellene öblösödnie, nem szabad szűknek maradni.
Szerintem keress másik pasit akinek rendes méretű és ért a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!