Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns hölgyek, mit szólnáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns hölgyek, mit szólnátok, ha a pasitok dominálásába beleszólna egy másik nő?

Figyelt kérdés

Mondjuk elkezdené "megvédeni" a pasitokat, tőletek?

Mit, és hogy reagálnátok?

nov. 15. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:

(Szub) férfiként válaszolok ha nem gond. Velünk ez soskzor előfordul, persze pont emiatt is figyelünk oda hogy baráti körben ne legyen publikus a D/s kapcsolatunk.

Egyébként a hétköznapokban egy lightos dominancia van, egyesek azt is hihetik akár, hogy a barátnőm akaratos vagy kontrollmániás, én meg papucs vagyok. De az ilyen külsőségekkel már megtanultam együtt élni.

De azért vannak érdekes esetek. Nyáron kerti partyn voltunk egy ismerősnél. A lányok egy felfújható medencében hűsöltek és koktélozgattak. A barátnőm nekem szólt, ha kért egy újabb pohárral egy koktélt, vagy valami nasit, csináljak egy gyümölcssalátát, esetleg hogy engedjek meleg vizet a csapból. Egy idő után akkor is nekem szólt, ha egy másik csajnak fogyott el az itala. Ez amúgy az elején még tetszett a csajoknak, kuncogtak is rajta egy ideig. Aztán az egyik csaj elkezdett kiakadni, hogy miért engem ugráltat a barátnőm, miért nem ő megy be, vagy kér meg valaki mást. Néhány nagyon óvatos, inkább viccnek szánt bdsm jellegű utalásra se vette a lapot. Én biztosítottam h nekem ez oké de nem tágított. Eléggé összevesztek ezen.. persze a barátnőmnek lett végül "igaza" (mint mindig) de ez nem sokat segített abban, hogy utána rosszkedvűek voltak páran.

dec. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!