Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan álltok a pasitokhoz azután, ha egy másik nő leszopja őket?
Régebben volt itt egy kérdés, ahol az volt a téma, hogy megcsalás e a nő részéről, ha egy másik férfit leszop úgy, hogy kapcsolatban van. Na de mi a helyzet a férfi részéről, ha egy másik nő szopja le? Vagy mondjuk csak kiveri neki? Ez is teljes megcsalás?
Hallottam régebben olyan sztorikat, hogy a pasit leszopta más nő, és a barátnők mindegyik esetben jobban kivoltak akadva a nőre, aki leszopta a pasijukat, mint magára a pasijukra.
Ti hogy látjátok ezt, mi a véleményetek róla? Illetve van e különbség aközött, ha egy férfi addig csapja a szelet egy nőnek, amíg az leszopja, vagy pedig másik eset, mikor egy nő nyomul erőszakosan egy férfire, és úgy jutnak el az orálig?
😐😐
Szerinted az nem megcsalás, ha valakit a párod kinyal/leszop?
Akkor ott fejben vannak gondok.
Már egy csók is az egyébként. Persze a normális embereknél.
2es
Keresem, hol írtam ilyesmit, de nem találom. Nem a kérdésre válaszoltál, még csak nem is arról volt szó, hogy valaki ha leszop egy pasit, hogy megcsalás e, hanem a pasi részéről a párja felé megcsalás e, ha egy nő leszopja?
3
Most ugyanazt leírtad....-_-'
Így ugyanazt tudom csak kérdezni.
Szerinted az nem megcsalás, hogy a párodat leszopja valaki?
Én a hármas felállást elfogadom mindkét formájában.
Ez azt jelenti, hogy minden ami egymás háta mögött történik az megcsalás!
Még a csók is.
Dughat, leszophat bárkit a párom, de én nem maradhatok ki a buliból, és ez fordítva is igaz nálunk!
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!