Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàrok akik vettek be màr harmadik fètfit magukhoz.. Fordult már elö veletek hogy rá kellett szólni a beszàllóra hogy vegyen vissza,vagy esetleg öltözzön ès tàvozzon a stilusa miatt is akàr?
Na igen, többek között emiatt nem nagyon valósul meg nálunk a dolog, mert már levelezés közben tiltani kell.
Egyébként egyszer leveleztem itt egy sráccal, ő is írta, hogy eljött a barom, eleve úgy volt, hogy gumi stb, de kitalálta, hogy nem áll fel neki stb, a vége az lett, hogy na engedte a felesége gumi nélkül, de megbeszéltek, hogy kihúzza időben. Erre szó nélkül beleélvezett a feleségébe. Természetesen cirkusz volt stb.
Nálunk meg volt beszélve,hogy popsiszex nincs,alkalmanként szereti a párom de itt nem akarta.
És folyamatosan a popsival akart volna foglalkozni,és próbálta volna odanyomkodni a farkát "véletlen",aztán párom rászólt hogy tényleg nem találja a megfelelő nyilást?erre kicsit besértődött a pali hogy amatörnek nézzük,de nem néztük,söt mi is amatörnek számitunk mèg ebben,de ha valami le van fektetve akkor mi is tartjuk amit megbeszélünk...aztán mondtuk neki ha ez igy megy akkor inkább hagyjuk ezt az egészet..hál isten 5-10perc alatt sértödötten öltözött és távozott is😀nem bántom de a stilussal azért szerintünk volt gond böven,ezek után dugtunk inkább egy jót kettesben.Pedig az eleje jól indult aztán átesett a ló másik oldalára az ember.Sajnálatból meg szánalomból azért nem akartuk végigcsinálni a szexet..Ez bunkóság volt részünkröl szerintetek?
Nálunk a szabályok között szerepelt, hogy nincs csók illetve fotó készítés.
Pár perc után már próbálta meg csókolni a páromat szex után , szóltunk neki , gondoltam biztos az aktus hevében de aztán újra és újra próbálkozott ezért leállítottuk. Megbeszéltünk mindent mégegyszer aztán sunyiba láttam hogy fotózni akart így elküldtük és megszakítottuk vele a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!