Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljutottunk az elhatározásra, mindig kényes téma, hogy ki legyen a harmadik, ezen felül pedig fiú, vagy lány legyen az illető?
Figyelt kérdés
Melyik a gyakoribb a hármas szexben, a plusz nő vagy férfi bevonása a szexbe?#szex #hárnas szex
okt. 28. 10:28
A kérdező szavazást indított:
inkább egy nő
inkább egy férfi
egyik sem mert ez nálunk erkölcstelen
még nem tudjuk, de izgat ez
14 szavazat
1/7 anonim válasza:
Szerintem a 2 l 1 f surubb de en lanykent inkabb forditva szeretem
3/7 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy fiút könnyebb találni. Egyébként, ha már ide eljutottatok, szerintem mind2 felállást próbáljátok ki😉
4/7 anonim válasza:
2N 1F a leggyakoribb, azért mert a férfiak 90% is ezt a felállást szereti és a nők 90%-a is.
5/7 A kérdező kommentje:
2#-es bírom az ilyen "jóindulatú embereket" mint te. Ja nem annyira. Feltettem egy kérdést, de te már butaságot látsz mögötte. Finoman akartam neked válaszolni...
okt. 28. 11:29
6/7 cinderella_ válasza:
Azt is határozzátok el, hogy milyen neműt szeretnétek harmadiknak. Esetleg egy másik párt? 🤔
7/7 anonim válasza:
Hát általában a 2 ffi egy nő felállás gyakoribb. Nőt találni erre a célra kB mintha unikornist keresnél. Még a pár csere ami könnyebben kivitelezhető.
Bár mi férfi beszállót kerestünk, hát hogy is fogalmazzunk, az sem volt egyszerű eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!