Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli barátnőd arra kér, hogy csatlakozz hozzá és férjéhez harmadiknak, hogyan reagálsz? 37N
Figyelt kérdés
nov. 7. 08:26
1/21 anonim válasza:
Ha tetszenek es izgatna a dolog es a szabalyokat betartjak akkor oke.
Ha nem izgatnak akkor nem.
De volt mar h szexeltunk igy 😁
2/21 anonim válasza:
Fogós kérdés. Sok tényező van ebben azért😀 Ha nagyon jó a baratság és nem derül ki akkor igen.
3/21 anonim válasza:
Engem a férfi főnököm kért meg rá. Ábeszéltük, kicsit fentebb is jutottam és jó volt.
31n
4/21 anonim válasza:
Lehet többet foglalkoznék a férjével de ugy csinálnám hogy tetszen neki is. Egyebként abban is benne lennék hogy megnézzem őket mert érdekel hogy mennyire dugja meg a férje tényleg olyan jó e.
6/21 anonim válasza:
az attól függ.
Te kapcsolatban vagy, vagy házas?
Ha van párod/férjed neki belefér?
Ha singli vagy, azt mondanám először szeretnél leülni velül 3asban egy kv-ra vagy valami...
Utána pedig szigorúan szabályok lefektetése, és azzal hogy ha bármi olyan van amit Te nem akarsz azonnal abbahagyod.
(pl a ferje s//*gbe akar Teéged rakni te te ezt gyűlölöd)
7/21 anonim válasza:
A kérdésre kapott válaszoktól teszed függővé, hogy beszállsz e harmadiknak...
8/21 anonim válasza:
Ha nekik ez minden vágyuk, megbeszéltek mindent és valahol engem is izgat akkor igen.
9/21 anonim válasza:
Ha elég jó barátnők vagytok hozzá, hogy utána ne legyen belőle kellemetlen a helyzet, és mondjuk a férje is vonzó számodra, akkor simán. N
10/21 anonim válasza:
Nem hiszem hogy valaha is lenne hozzá bátorsága invitálni, én meg magamtól nem fogom mondani,lehet nem is szeretnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!