Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A swinger életforma veszélyei?
Ja a tulajok neha furak
Az SWLT rendezvenyen egy reszeg ipse akart rammaszni nem ertve h nem akarom, a szervezok csak vonogattak a valukat. Kiderult h az egyik benfentes pasi volt. Tobbet nem mentunk a rendezvenyeikre talaltunk jobbat.
Egy kicsit spicces nő közeledett a feleségemhez miközben együtt voltunk, jeleztük neki finoman hogy nem szeretnénk plusz női beszállót (akkor és ott). Ennek ellenére pár percenként próbàlkozott...
Egy másik alkalommal még egyszerűen én mondtam csődöt, az rosszabb élmény volt. Nagyon jól kinéző 30-as nő a párjával, akármit csinált nem tudtam teljesen merev lenni. Bár igaz hogy ez már inkább 3-4 óra körül volt és addigra már mi is túl voltunk 3 alkalmon és pár pohár italon is (de részeg, sőt még csiccses sem voltam)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!