Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub lányok, hány évesen és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub lányok, hány évesen és hogyan jöttek rá, hogy azok vagytok?

Figyelt kérdés
Csak sexben szerettek alárendeltnek lenni, vagy magánéletben is?

2021. nov. 21. 19:55
 1/10 harebell ***** válasza:
100%

Kamaszkorban kezdtem el érezni, hogy van bennem erre hajlam, de akkor ez még persze nem volt kiforrva és magamban nem is neveztem így. Huszonévesen kezdtem el tudatosabban felfedezni a dolgot.

Én a szexen kívül is szeretem a D/s dinamikát a párkapcsolatomban, de nem mindenben és amúgy mindketten törekszünk az egyensúlyra, hogy alapvetően egyenrangú felekként is tekintsünk egymásra. A nyakörvet pl minden nap viselem és ilyen kisebb gesztusok szintjén megjelenik a dolog a hétköznapi életünkben, de nem vagyok folyamatosan minden szempontból alárendelt szerepben.

2021. nov. 21. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
A többség csak a szexualitásban, s mindenkinek más és más az útja. Van aki már egészen fiatal korától kezdve, míg van akinek kell fejben egy kis érettség - vagy egy kiváltó életesemény aminek hatására úgy dönt "a pitsába is eddig jó kislány voltam most már úgy akarok élni ahogy szeretnék, felvállalva önmagam".
2021. nov. 21. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Én már most is tudom, hogy az vagyok, de nem kérek privátot, innen nem szeretnék ismerkedni.
2021. nov. 21. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
#3 akkor is kapni fogsz :D (privicélpont-vadászat céljból kiírt tipikus álkérdés)
2021. nov. 21. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es csak nyugodtan, legalább van kit tiltani és többször nem futok velük össze.
2021. nov. 21. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem 19-20 évesen jöttem rá, hogy ilyen beállítottságú vagyok. Csak szexuális életben, amúgy nem bírom ha valaki el akar nyomni más téren.
2021. nov. 21. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb 14-15 éves koromban, amikor bekerültem gimibe kb
2021. nov. 22. 01:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen találtam rá ilyen típusú videókra és azóta tudom, hogy nekem ez tetszik.
2021. nov. 22. 06:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
17-18 evesen, amikor a jelenlegi baratommal kiprobaltunk dolgokat es rajottem, hogy a szexben elvezem ha dominans. Az elet mas reszei egyenrangu felek vagyunk.
2021. nov. 22. 07:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem a kezdetektől természetes volt h pasi az uralkodó én meg az alárendelt. nálunk nem kérdés sose.valahogy bennem van ez az alárendelt szolgai hajlam.
2021. dec. 10. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!