Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy fétis dolgokat vagy túlgondolnak vagy úgy csinálnak mintha nem is létezne?
Az alábbi Instás reelben egy ruszki zongoraművész csaj zongorázott harisnyában cipő nélkül, ami kétségtelen hogy nagyon szexi. Legalábbis én mint harisnya fétises nem tudtam nem a lábait nézni, főleg hogy ilyen fényesebb harisnyában volt, amiért teljesen oda vagyok amúgyis. De azért tudom értékelni a zenei részét, már ismertem korábban a csajt, ügyesen játszik. Úgy láttam hogy a kommentek közül sokan a harisnyáját dícsérték és akik normálisan leírták hogy csinos arra is az volt a válasz egyesek részéről ne szexualizálják túl meg hogy milyen perverzek hogy rögtön ez jut eszükbe. Az igaz, hogy vannak akik túlzásba viszik de azért nem mindenki olyan. A másik meg hogy csodálkoznak hogy mit vannak úgy oda érte, mintha sose látott csoda lenne hogy egy ruhadarab vonzza a figyelmet. Egyébként meg hatásos volt a klip, mert a videói általában néhány 10 ezer megtekintést kapnak ez meg 1 millió lett :D Szerintem ezt azért valamilyen szinten tudatosan csinálja a csaj is. Én is sok fétist nem értek, igazából az ilyen harisnyák se értem miért tetszenek ennyire, de azért nem teszek úgy mintha nem létezne. Kíváncsi lennék a ti gondolatotokra a klippel meg úgy ezzel a jelenséggel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!