Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar titeket, ha a párod talpfétises?
rosz helyen jársz kérdező, itt 99% undorodik tőle :D
Prüd banda.
3/3 kérdező!
Hol járnék jól helyen szerinted ?
Nem zavar ha egy pasi lábimádó.
Egyszerűen nem lesz a párom.
pedig a legjobb fétis a talpfétis
talp/F(étis)
Én a homofóbiámat már leküzdöttem. A transzfóbiámat leküzdöttem. Most dolgozok azon hogy a furryktől ne fogjon el a hányinger.
De a lábfétis még nekem is sok.
Pasi vagyok (megspóroltam neked egy privit), de ismerek lábfétises embert - boldog párkapcsolatban, két csodaszép gyerekkel.
Mi a titka? Az hogy tenyéren hordozza a feleségét, mindent is megad neki az ágyon kívül és belül egyaránt - cserébe a feleségnek nem teher hagynia hogy a pasi a lábát is kényeztesse, vagy éppen lábfétises játékokkal fűszerezzék a szexet. Mondom mindent megad a feleségének az ágyon belül is - szóval nem csak annyi az együttlét hogy csak nyalogatja a felesége lábát az meg intézze el magának az orgazmust ahogy tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!