Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti harisnya+porszívóval?
Figyelt kérdés
Mérhetetlen vágy kapott el ma és szükségét éreztem, hogy a csajom jó pár napos használt harisnya zokniját elhasználjam. Ráhúztam a farkamra elkezdtem benne masztizni plusz porszívóval szivtam majd a vákuum erejének köszönhetően hatalmasat élveztem, természetesen mindent felszívott a porszívó de még mindig remegek annyira élveztem.
Valaki aki lábfétises átélt már ilyen eseményt?
nov. 12. 15:41
2/21 anonim válasza:
A szexben is ilyen fantázia dús vagy?
3/21 A kérdező kommentje:
Igen
nov. 12. 15:52
4/21 anonim válasza:
#3 gratulálok! Veled biztosan nem unatkoznak
5/21 anonim válasza:
Megint egy jó kérdés, a legjobb depi ellen, ilyet olvasni.🤣🤣🤣
6/21 anonim válasza:
Ezt már párszor relámoztad itt. Amúgy porszívóval szívatni a péniszedet nem játék.
7/21 anonim válasza:
Haver! Ez azért durva! Barátnődnek azért veszel új nejlon zoknit, és a porszívó csövét is ki takarítod, ugye?
8/21 anonim válasza:
Harisnya nélkül, porszívóval isteni jó a maszti! Megfelelő átmérőjű plusz cső kell, amibe a farok lazán bemegy. A legkisebb fokozaton kell szívatni, esetleg óvatosan emelni a szívóerőn, hogy a pénisz zászló-szerűen rezegjen-lobogjon a csőben. Hatalmasat lehet élvezni a végén!
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8 as!
Végre érted a lényeget! 🙂🍀
nov. 12. 20:33
10/21 anonim válasza:
na jó
annyi helyen hallom
most már megerősítést kérek hogy tényleg ennyire jó porszivoban?
eskü kipróbálom akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!