Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti harisnya+porszívóval?
Mérhetetlen vágy kapott el ma és szükségét éreztem, hogy a csajom jó pár napos használt harisnya zokniját elhasználjam. Ráhúztam a farkamra elkezdtem benne masztizni plusz porszívóval szivtam majd a vákuum erejének köszönhetően hatalmasat élveztem, természetesen mindent felszívott a porszívó de még mindig remegek annyira élveztem.
Valaki aki lábfétises átélt már ilyen eseményt?
#10-nek: mondom, isteni finom! Ha van önfegyelmed a végén visszatartani, pláne jó, 10-15 másodpercig is a mennyországban fogod érezni magad,ha nem húzod ki! Utána meg úgy lihegsz, mintha egy maratonit futottál volna, az élvezet jól átjárja a testedet 🙂.
Fokozható az öröm, ha előtte egy domina jól elfenekel egy fakanállal,kézi levezetésként ezt kapod, maga a kánaán!
14-es
Igen mivel lábfétises vagyok ezért a kedvemért a párom több napig is visel egy egy harisnyát, combfixet, harisnyazoknit.
A nyári napok a kedvenceim ott elég 1 nap is és .....
17-es
Igen szoktam szagolgatni is és a lábát is és erős illata van ez függ a stresszfaktortól is.
Van hogy a kedvembe akar járni és ő nyalja meg a saját lábát előttem.
Ezt mondanom sem kell, hogy mennyire felhúz.
19# Értem már, gondolom szép, boltíves lábfeje van neki..
Köszönöm a választ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!