Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nők voltatok már ilyen helyzetben?
5 hónapja vagyunk eggyütt a barátommal de még mindig nem érzem úgy hogy lefeküdnék vele. Illetve érzek vágyat iranta, szeretem is és ha már el kell vesztenem a szüzességem akkor vele veszteném el de félek hogy megbánom attól is félek hogy fájni fog. Barátom is szűz. Ő 23 én 18. Azt mondta hogy várni fog rám ameddig kell de néha érzem azt hogy nagyon nehéz vissza fognia magát. Szeretjük egymást, viszont félek hogy elhagy egy másik nőért.
Nen akarom hogy frusztrált legyen viszont azt se akarom hogy nekem legyen rossz. Mit tegyek? Voltatok már ilyen helyzetben?
Most mondtam el, hogy mit lehet vele kezdeni.
Ha nem AKARSZ vele mit kezdeni az más dolog. Legalább ne húznád a párod idejét is.
Már ne haragudj, de ha ennyire képtelen vagy megoldást találni a problémádra, akkor fordulj szakemberhez! A pszichológus meg nem a családtagod, látja majd, hogy nem tudsz beszélni a dologról, és eképpen fog hozzáállni.
Mert az aztán nem megoldás, hogy évekig húzod-halasztod a dolgot, hogy szorongással és testképzavarral is gyarapodjanak a tüneteid.😑
Bántalmaztak téged gyerekként? Mi ez a nagy ellenállás? Pont hogy ha simiz lent és élvezed és vágysz rá és nem szól nehogy ragorcsolj csak a hüvelybemeneted simítja és csak fél ujjpercet betesz, ezt nem fogod érezni, csak azt hogy váó mit csináltál nagyon jó.. Ha viszont ugyanez a szitu de szól előtte akkor egyből leblokkolsz és az agyad azt mondja hogy fáj ne csináld.
Szóval a szex a női orgazmus elengedés full fejben dől el!
Te eldöntötted hogy ezt nem akarod!
Pampoghatsz itt hogy de... Viszont az összes válaszod alapján ez jön le...
1. igyatok meg egy egy pohár vörösbort oldja a gátlásaid
2. Ne azon görcsölj hogy mikor hogyan nyúl a hüvelyedbe, hanem engedd el magad és élvezd ami ott lent történik
3. Menj el szexuálpszichológushoz, ne simahoz. És beszéljetek mindenről!
Vagy savanyodj bele ebbe a szituba. És éld az életedet tovább így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!