Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nők voltatok már ilyen helyzetben?
5 hónapja vagyunk eggyütt a barátommal de még mindig nem érzem úgy hogy lefeküdnék vele. Illetve érzek vágyat iranta, szeretem is és ha már el kell vesztenem a szüzességem akkor vele veszteném el de félek hogy megbánom attól is félek hogy fájni fog. Barátom is szűz. Ő 23 én 18. Azt mondta hogy várni fog rám ameddig kell de néha érzem azt hogy nagyon nehéz vissza fognia magát. Szeretjük egymást, viszont félek hogy elhagy egy másik nőért.
Nen akarom hogy frusztrált legyen viszont azt se akarom hogy nekem legyen rossz. Mit tegyek? Voltatok már ilyen helyzetben?
Szerintem ez a kapcsolat már most halott ügy!
Nulla tapasztalatotok van, és azt sem tudjátok, mit akartok egymástól.
Ennél még az is jobb lenne, ha egy tapasztalt párt keresnétek magatoknak mindketten, és legalább csalódás nem lenne az első alkalomból.
Semmi gáz hogy 5 hónapja jártok és szűzként nem érzed azt hogy lefeküdnél vele. Sztem ez még elfogadható.
De! Pettingeltek? Élvezed? Maszturbálsz? Élvezed? Ha ezekre nem a válasz akkor van gáz.
Meg ne egyből lefeküdni akarj vele, hanem fedezzétek fel egymás testét, kézzel szájjal. És eljön a pillanat amikor annyira vágysz rá hogy belédhatoljon. Szóval hajrá, ismerjétek meg egymás testét!
Te valójában megakarod oldani ezt a problémát?
Mert nekem egy percembe telt elovasni, hogy a vaginizmust szinte minden esetben lelki problémák okozzák és magától nem oldódik meg, pszichoterápia a megoldás rá.
Én ha a te helyedben lennék első körben megpróbálnék lefeküdni a párommal. Lassan, odafigyelve.
Ha nem menne akkor pedig mennék terápiára.
Őszintén nem tudom mire vársz. Ez nem az a helyzet amit az idő megold.
6-van petting, élvezem, maszturbálok de a behatolás kellemetlen.
8- de nem tudok róla beszélni pszichológussal se.
Akkor ülj a seggeden, és ne csinálj semmit! Attól majd elmúlik!🤨
Egy szexuálpszichológus nem azzal fog indítani, hogy beszélj a dologról, hanem elvezet oda, hogy tudjál róla beszélni.
Hát vagy várd a csodát... nekem olyan mindegy.😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!