Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Máshogy fog hozzámállni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máshogy fog hozzámállni ha belemegyek?25L

Figyelt kérdés

1 éve van egy nagyon jó férfi barátom, 10 évvel idősebb mint én.

Havonta 1-2x összefutunk/átmegyünk egymáshoz dumálgatni.

Mindenben segít ha megkérem és én is neki. Ő az elejétől kezdve nem titkolja hogy nagyon vonzó nőnek talál es izgatom a fantáziáját (ami kölcsönös), de én mindig tartottam magam ahhoz hogy nem szeretném megszentségteleníteni ezt a szép barátságot.

Hétvégén elcsattant az első csók. Nagyon durván jó volt, de mondtam neki hogy fejezzük be. Attól félek, ha megtörténik a dolog akkor utána már csak arra fogok kelleni neki, nem fog úgy “tisztelni” mint eddig. Nagyon rendes ember, de nem tudom ilyenkor mi játszódik le egy férfi agyában. Szerintetek máshogy fog hozzámállni vagy ez nem fogja befolyásolni a barátságunkat?

nov. 13. 19:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Akkor is máshogy áll majd hozzád, ha ezek után nem lesz semmi.

Mert csak hülyítetted, vagy mert megjátszottad magad.

Akkor tud komolyan venni, ha őszinte vagy. Vele is, meg magaddal is.

nov. 13. 21:41
 12/28 anonim ***** válasza:
20%

Apa komplexus lvl 8/10.

A vég az lesz hogy össze kerültök és egy szép nyári napon le esik hogy egy vén ember a párod.

Sry de itt a vég.

Szívesen megspóroltam 10 évet. Az ét csokoládét szeretem amúgy.

nov. 14. 00:54
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lenne ez apakomplexus?

25N-35F

nov. 14. 06:15
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Én ezt sosem értem: a csávó jó fej, és még izgat is. Ezt úgy hívják, hogy potenciálisan ideális párkapcsolat. Erre te nyafogsz, hogy "megszentségteleníti" azt a csuda érdekes barátságot, a hozzászólók meg jönnek azzal, hogy csak préda vagy neki.

Nem ismerem a fickót, meg a helyzetet se ha, de ha csak egyszer megdugni akarnék egy nőt, azzal én hulla biztosan nem barátkoznék évekig-hónapokig. Ha meg egy lány haverommal szexelnék, egészen biztosan nem dobnám, mondván, hogy megvolt, most már nem tudok úgy ránézni.

nov. 14. 06:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan máshogy fog hozzádállni:jobban fog neki állni,ha meglát!

De mi ezzel a probléma?

nov. 14. 06:51
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez már rég nem barátság amúgy sem...hagyjad jöjjön aminek jönnie kell 🙃
nov. 14. 08:43
 17/28 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok csak nálunk az van hogy minden nap beszélünk videóhívásban. (Kicsit messzebb lakok)

Én vagyok a pasi 40 és a lány 21

Minden búját baját elmondja megbeszéljük a kis dolgait.

Szegény sokszor sírt már nekem videóhívásban.

Minden vágyam hogy megdugjam de tudom hogy nem lenne jó vége. 😬

nov. 14. 10:25
 18/28 anonim ***** válasza:
50%

Ha tudván jó volt a csók akkor csak idő kérdése.

Te is tudod.

nov. 14. 10:39
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

Eszembe jutott egy apróság. A szex világát gyakran úgy festik le, amiben a szex egy erőforrás, ami csak a nőknél terem, és az önző férfiak minden áron meg akarnak szerezni maguknak. Ez a hozzáállás létezik, de nem ennyi a világ.

Szerintem egyszerűen a férfiak és a nők teljesen másként tekintenek a szexre.

Pl a férfiaknál szerintem nincs női értelemben vett friendzone. Ha van egy lány barátom, nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy nő. Ez nem azt jelenti, hogy valaha CSAK azért barátkoznék egy nővel, hogy megdugjam; hanem hogy nincs éles határ, hogy egy nőhöz így vagy úgy kapcsolódom.

Másrészt ha egy férfi azonnal és állandóan dugni akar, az nem azért van, mert önző és ki akar használni, hanem mert magából indul ki. Tudat alatt úgy tekintünk a szexre, mint megoldás a világ minden gondjára, és nem is értjük, valaki miért ne akarna szexelni, hát az a világ legjobb dolga.

Van, hogy a nő párkapcsolatot keres, a férfi meg csak szexet kéri a csomagból, de tudja, hogy az nem megy, ezért megvezeti a nőt. Szerintem erre hibás úgy tekinteni, mintha itt a szex lenne átverés, hiszen azt a nő is akarta. Az átverés tárgya az idő, amit a nő egy olyan férfiba fektet, akivel semmi jövője nincs.

Na most összegezve: én nem ismerem ezt a férfit, nem tudok a helyében nyilatkozni, de azt el tudom mondani, én mikor viselkednék úgy, ahogy leírtad. Tegyük fel, véletlenül, nem külön céllal megismerlek. Nőként is bejössz, a társaságod is kedvelem, elvárásom meg eleve nem is volt. Minden végkifejletre nyitott vagyok, nem sürget semmi, hagyom menni a dolgokat a maguk útján. Ha egymásba habarodunk, lehetünk pár, ha nem, havernak máris jó vagy. Ha meg dugunk? Férfi vagyok, érted.

Ezt az embert elmondásod szerint egy éve ismered, és úgy tölti veled az idejét, hogy szexuálisan semmit nem vett ki. Ha csak dugni akarna, akkor csak félig viccesen mondom, hogy eddig te használtad ki őt. Nyíltan elmondja, hogy tetszel neki, nem játszmázik. Neked is bejön, kedveled is. Nem értem a kérdést.

nov. 14. 12:31
 20/28 anonim ***** válasza:
37%

Nyugi, nem a lelki szemetesládákkal dugnak, nem lesz rossz vége. Jó meg főleg.

De ezt ennyi idősen már neked is tudnod kellene.

nov. 14. 12:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!