Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máshogy fog hozzámállni ha belemegyek?25L
1 éve van egy nagyon jó férfi barátom, 10 évvel idősebb mint én.
Havonta 1-2x összefutunk/átmegyünk egymáshoz dumálgatni.
Mindenben segít ha megkérem és én is neki. Ő az elejétől kezdve nem titkolja hogy nagyon vonzó nőnek talál es izgatom a fantáziáját (ami kölcsönös), de én mindig tartottam magam ahhoz hogy nem szeretném megszentségteleníteni ezt a szép barátságot.
Hétvégén elcsattant az első csók. Nagyon durván jó volt, de mondtam neki hogy fejezzük be. Attól félek, ha megtörténik a dolog akkor utána már csak arra fogok kelleni neki, nem fog úgy “tisztelni” mint eddig. Nagyon rendes ember, de nem tudom ilyenkor mi játszódik le egy férfi agyában. Szerintetek máshogy fog hozzámállni vagy ez nem fogja befolyásolni a barátságunkat?
Dugsz vele és kiderül. Csak azt tudjad, hogy számára te eddig is préda voltál, különben nem hajtana rád (nem titkolja, hogy izgatod a fantáziáját). De legalább kitartó és neked bejön, ha kívánod akkor szerintem tedd meg!
Barátokkal szexelni mindig kockázatos, de mivel neki kezdettől ez volt a célja (akár bevallja, akár nem), igazából most kerülnének helyre a dolgok. Ha csak barátként tekintene rád, nem lett volna csók sem.
37N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!