Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőtípus a legvonzóbb a férfiaknak?
A teljesen natúr és a nagyon puccos, nőies között számtalan verzió van, de néhány főkategóriára próbálom bontani.
Van az a "szomszédlány" típus, aki egyáltalán nem öltözködik nagyon nőiesen, azaz körömcipő helyett sportcipőt, áttetsző harisnya helyett zoknit, szoknya helyett farmernadrágot, blúz helyett pólót hord. Nem is sminkel, vagy maximum, nagyon maximum egy minimális rúzs vagy szemkontúr.
Aztán vannak akik nőiesek, de némi sportosság és az előbbi natúrabb stílus néhány eleme belefér. Tehát érezteti a megjelenésével, hogy ápolt, igényes és nő, de nem perfekcionista és nem túlja túl.
A "NŐCIS" na az az a típus, aki kimaxolja, hogy nő, ápolt, igényes, csak nőies ruhákat hord, semmi sportosság vagy "szomszédlány" stílus, erős smink, erős parfüm, feltűnő ékszerek, minden porcikájából és mozdulatáből süt a nőiesség.
Érdekelne, hogy milyen arányban melyik típust tartják vonzónak, esetleg más típust is azonosít valaki, nyugodtan fejtse ki.
Nálam(szingli pasi vagyok) a teltebb,ducibb,husis,akár érettebb nők a gyengéim,a zsánerem ugymond!
Számomra az ilyen nők a legszebbek,legcsodálatosabbak,s legvonzóbbak!
Persze csakis ha minden eredeti,tehát természetes rajta...
Imádom az ilyen,s hasonló nőket hosszasan kényeztetni,izgatni,s maximálisan a "gyönyörbe küldeni".
Számomra az Ő élvezetük,gyönyörük a legfontosabb,főleg,hogy olyat,s úgy csinálok velük,hogy a legnagyobb gyönyört élhessék át velem!
Aztán valamikor a végén jöhet a saját élvezésem.
Én ilyen vagyok,s így bánok az ilyen,s hasonló teltebb,érettebb nőkkel.
Bár sajna jelenleg erre sem találok partnert,pedig nagyon vágynék rá...
Ha van ilyen hölgy,aki maximális élvezetekre vágyik akár velem,Ő nyugodtan írhat nekem privátba! Örömmel,s hálásan fogadnám.
a nőcis a cukibabát jelenti aki 3x sminkel/ nap.. meg shoppingol feszt? HELL NAAAAH
A szomszédlány feelinget most hallom először. Az átlagosan nőies aki ad magára de konzervatívabban öltözködik és nem 10 centis miniszoknyát hord állandóan.. van kis felesleg rajta de azért sportos és jó a feneke, sztem az az én terepem.
persze jó dolog ha szexi valaki de pontosan tudja mindeki, hogy aki nonstop úgy öltözködik azzal sokkal több a baj mint amennyivel kompenzálni tudja azt az ágyban 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!