Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vágy amit mindenféleképpen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágy amit mindenféleképpen szeretnétek átélni a szexben, mi lenne az?

Figyelt kérdés

nov. 13. 10:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%
Afrikai és vagy Ázsiai lánnyal szeretkezni
nov. 13. 11:19
 12/37 anonim ***** válasza:
72%
Állapotos hölggyel szeretkezni. F.
nov. 13. 11:21
 13/37 anonim ***** válasza:
55%
Cum controll F.
nov. 13. 11:22
 14/37 anonim ***** válasza:
45%

Egy olyan nővel rendszeresen Szeretkezni, akivel boldogak vagyunk együtt, szeretjük egymást, kitartunk egymás mellett, kiváló a kommunikációnk egymással, vonzódunk egymáshoz, van közös hobbink a szexualitáson kívül, gémer, szeret társasjátékozni, elfogad olyannak amilyen vagyok, számítunk egymásra, nem áll gondnokság alatt, hivatásának érzi, hogy mindig ott legyen nekem, bátorítson, felvidítson, megvigasztaljon, segítsen nekem a mindennapokban rendszert találni, segítsen, hogy mindig elvégezzem a kötelezettségeket, értékelje az erőfeszítéseimet, támogassuk egymást, legyen min együtt nevetnünk.

Sajnos még nem találkoztam olyannal, aki ennyire sok erőfeszítést tenne értem, mindig én voltam aki áldozott. Szükségem van arra, hogy ne csak én gondoskodjak másokról, hanem rólam is gondoskodva legyen.

nov. 13. 11:27
 15/37 anonim ***** válasza:
45%
Újra egy masszőrrel egymásnak esni kölcsönös szimpátia alapon, kölcsönös masszázs alatt :D F.
nov. 13. 12:06
 16/37 anonim ***** válasza:
54%
Kiscicis lánnyal lepedőt gyűrni :) F.
nov. 13. 12:07
 17/37 anonim ***** válasza:
80%
Piercinges lánnyal smárolni F.
nov. 13. 12:07
 18/37 anonim ***** válasza:
80%
Molett lánnyal szexelni... F.
nov. 13. 12:09
 19/37 anonim ***** válasza:
54%
Puncit, amit nem barmoltak még el az orvosok.
nov. 13. 13:02
 20/37 anonim ***** válasza:
55%
Fenéklyuk szagolgatás a nap végén fürdés előtt.
nov. 13. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!