Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lány csak magára gondol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány csak magára gondol?

Figyelt kérdés

Igazából ez a sokadik lány után merül fel bennem.

Szex terén a lányok csak magukra gondolnak? Második vagy harmadik barátnőmmel beszélgetünk pont erről hogy nekik nincs olyan fétisük hogy örömet okozzanak a másiknak. Ők csak azt szeretik ha ők jól meg vannak ..., de bármiféle viszonzás vagy de jó lenne azt csinálnám a másiknak és ő is élvezné. Vagy csak én vagyok eltévedve?

tegnap 08:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire pontosan fogalmaztam. A téma arról szólt volna hogy legtöbb barátommal is beszéltünk erről hogy mi élvezzük ha a lányoknak jót csinálunk... Viszont fordított helyzetben én még nem igazán voltam.
tegnap 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenki csak saját magára gondol.

Ha fétisnek kell lennie hogy a másiknak is jó legyen és ez nem magától érthetődik akkor az régen rossz.

Mivel a kapcsolatok nagyobb része nem érzelmi alapon működik hanem üzleti alapon így érthető hogy az a lényeg neki jó legyen a szex.

Igen az a része viszont igaz hogy a nők ebbe semmit sem akarnak tenni. Mindig az átlagos nővel jó a szex és sosem azzal amelyik jól néz ki ugyanis ha ezt tudja saját magáról akkor ő azzal mindent megtett hogy megdughatod.

tegnap 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Nem öreg, egyszerűen nem neked való csajokat halásztál ki. A fétis dologra nem reagálok, #1 már megtette.

Hetero férfi

tegnap 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Azaz #2 tette
tegnap 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz, amit írsz kérdező, kivéve a szerelmes nőket. Ök tesznek azért, hogy a férfinek is jó legyen.
tegnap 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenki csak magára gondol.

Mellesleg az örömokozás nem fétis.

Ha valaki nem akar neked örömet az nem is szeret. Sok sikert legközelebb

tegnap 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, öröm okozó fétis nem hinném , hogy létezik, vagy iszonyatosan ritkán.

A nőkre pedig általában igaz ( kevés kivétellel), hogy csak az elején raknak bele sokat a szexuális életbe, némelyik még akkor sem.

tegnap 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!