Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bélgázok szex közben, mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bélgázok szex közben, mennyire ciki?

Figyelt kérdés
Nem akarsz bunkó lenni, de borzasztóan kínoznak a szelek, és pont az aktus már javában megy. Mit csinálsz, kimész a vécére, vagy megpróbálod diszkréten kiengedni a gázt magadból? A kérdés lehet hogy mosolyra késztető, de roppant kellemetlen dolog amiről kérdezek. Szerintetek?

nov. 12. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Velem ez szex közben soha nem fordult elő,de még partnerrel sem. F
nov. 12. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha érzed elotte, hogy kell, akkor tok simán kimegyek a wecere, és inkább kiengedem ott, de istenesem. Lehet még ki is hangzik és ciki meg vicces, de inkább sex kozben már legyek kényelmes :D ha dugás kozben jon rám, akkor helyzet fuggo, van hogy felállok és kimegyek. Legalább fujok egyet én is. De ha épp nagy a tempo, akkor inkább kiengedem ott. Helyzet fuggo és partner is.
nov. 12. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk nem volt ciki! Jót nevettünk, volt hogy a szexnél is jobban esett az a nevetés. Aztán folytattuk valamikor.
nov. 12. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Hogy soha nem fordult elő, az szz, vagy minden ünnepnap szexel, vagyis ritkán, hogy ne essek túlzásba. Ebből aki problémát csinál, az na mindegy. Vicces, és semmiképp nem bunkóság, mert egy fiziológiás dolog.
nov. 12. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

Gázálarcban is lehet szexelni.

De pl.: az analitás pont jó, hogy a sok bennmaradt (szorulás idején főleg) "Barnabás" végre kijöjjön.

nov. 12. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ciki, ha nem... Nekem már volt ilyen 😂 A párom nagyon nyomta a pocakomat és kijött. Én elpirultam (a rák hozzám képest halvány volt) a páfom meg nevetett egy jót, megkérdezte szeretnék-e kimenni vagy folytassuk.

Nem történt semmi 😄

nov. 12. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Párom*, bocsi, vissza gondolva már én is nevetek
nov. 12. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Boccs, de ez tényleg nagyon ciki. Mondhatni, hogy gáz
nov. 12. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Én kimondottan szeretem, ha popsi nyalás közben pukizik a nő
nov. 12. 20:41
 10/11 anonim válasza:
77%
Én izgulok rá, ha a nő pukizik.
nov. 12. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!